5 Ağustos 2010 Perşembe

Bu Peniste Müessesemizden.

Tatilimin son gecesi eve dönüyorum sabahın amında. Laptopu açmışım ohh foş foş deniz karşımda. Kendimi bir filozof bir diyojen sanmalar falan bende. Sanki Orhan Pamuk son kitabını yazıyor. Ben hep yazar olmak istemiştim aslında. Hep başrollerinde benim olduğum süper güzel romanlar hikayeler falan. Neyse ben yine kayıyorum eksen olarak konumuza dönelim.


Şimdi bir önceki yazımda Japon Balığımla buluştuğumuzu anlatmıştım. Neyse sorun o değil ona yavşayan sümsük kaltak. Hatta kaltaklar. Hatta ve hatta o sürtüklerin benle uğraşması.
Birincisi güzel bir kız değilim. Çekici de sayılmam. Varsa yoksa şu dilim. Altından girer üstünden çıkar istediğimi elde ederim. Yani çok konuşmam bazen işe yarıyor. Ama hep başıma iş açtığını da gözden kaçırmamak gerek.


Neyse abi sürtük diyorduk kaltak diyordum ayy ne orospular var ya. Sik sik bitmez gerçekten. Onların hepsinin amı göt deliklerinden büyük. Nasıl sinirliyim anlatamam o yüzden saydırıyorum böyle. Abi daha dünkü orospu benim mekanıma gelip bana abazan diyemez. O sürtük benim Japon Balığıma asılıp asılıp gelip ayy Voodooyla çok yakınsın bıd bıd ayy helal olsun iyi tavlamış seni ağzı yapamaz yırtarım o ağzını.


Ayy bir de neyine güveniyorsa elim kadar götü var bir yapıştırsam feleği şaşar.Daha da kalkmış buna rağmen bana laf sokmaya çalışıyor. Bende nasıl sinirlendim nasıl fitil oldum Japon Balığım gelince hoopp cepten bir kıytırık foto anında facebooka yükleme yaptım. Hemde Japon Balığının hesabından.


Al sana abazan Voodoo al sana orospu Voodoo. Hodri meydan. Resmen am bitine savaş ilan ettim.Sanki desin nolcak. O sürtüğün bana öyle demesiyle ben öyle mi oluyorum. Ama yok yani dünkü yosmanın beni rakipleştirmesine sinir oluyorum. Ki daha dün götümde ayy aşkoom canikom diye yavşaklık eden orospu bu.


Kızı kıskandırmak için her boku yaptım tüm gün. Sonra düşündüm. Lann Voodoo basit misin kızım sen? Ucuz musun ha ? Cevap ver dedim. Tabi olay olduktan 3-5 saat sonra falan işte. Duşa girince düşünesim tuttu ! İyi bok yedim aferin. Ben bir vicdan yapıyorum görcen ama. Sanki cinayet işlemiş arkadaşıma yardım ve yataklık yaptım. Polise söylesem mi söylemesem mi iç muhabesebesi yapıyorum.Bir olgunluk çöktü bana. Sanki Kraliçe son Elizabeth ( Kaçıncı olduğunu bilemiyceğim kadar çok elizabeth çıktı o kraliyet ailesinden anasını satıyım ya). Böyle bir duruşum dikleşti bakışlarıma bir merhamet çöktü. Ayyy Voodoo sen kadar kötüsü olamaz diye kendimi eleştirmeye başladım.


Çocukla çocuk oldun aferin. Sana yapılsa hiç hoşuna gitmezdi ama falan diye kendimi yemeye başladım. Gittikçe o bok attığım sürtüklerden pek farkım kalmadığını görünce bir silkelendim. Çat Japon Balığına mesaj attım. Ayy ben büyük bir eşşeklik ettim sil o fotomuzu diye. Sonra vicdanım duruldu.


Kitap okuyorum böyle.Sonra o sürtük yine aklıma dayandı. Beynimi sikizliyor.Ofluyorum pofluyorum. Geziyorum evin içinde. Dedim Voodoo kalk yaz ohh be dersin elbet diye. Böyle size anlattım öyle işte. Böyle aklı fikri penis penis diye neon ışıklarla yanıp sönen kızlar lütfen benden uzak olsunlar. Şimdiden çok teşekkürler gerçekten allah belanızı verir inşallah tez zamanda.

Not: Fotoğraf istediğim gibi olmadı ama bahsettiğim sürtük böyle birşeye benziyor.

3 yorum:

  1. sisterr boş ver iyi yapmışsın!
    sürtükleri bunlara layık...

    peki o ne yaptı sildi mi fotoğrafı?

    YanıtlaSil
  2. 1- Oha :)

    2- "Aklı fikri penis penis diye neon ışıklarla yanıp sönen kızlar"... Nerede lan ben niye görmüyorum onları? !!

    YanıtlaSil
  3. Lazanyam sisterım sildi fotoğrafı ben sildirdikten sonra yazdım bu yazıyı :D:D

    Sevgili Öküz :D Oha derken :D

    Aaa valla bak her yerde var bunlara teenager ergen görl diyoruz :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı