5 Ağustos 2010 Perşembe

Nasıl Kodum Ama!

Şu an sahilde birileri sevişiyor. Gözüm kayıyor napıyorlar diye. Laptopun ışığını da azalttım ki anlaşılmasın dikizlediğim diye. Bir yandan da caddeden geçen cıbırları ilik gibi çocukları kesiyorum. Maksat gece görüşüm açılsın.


Ayy ben işte sinirliyim falan aslında ya. Aklıma bu kızın Japon Balığını ezikliğiyle tavlayamayışı geliyor. Kız tam ilkokul kafası böyle.en azından Japon Balığımın anlattığına göre. Örneğin hemen diyaloglaştırayım.Japon Balığım ‘’J’’, Kreş Kaçkını ‘’K’’.

J: Ben çikolatayı çok severim.
K: Ayy bende bendeee.
J: Hmmm ok.
K: Ayy bende bendeeee.
J: Efendim ?
K: Ayy çok pardon ağız alışkanlığı. Gibi.Çok gerzekçe bir muhabbeti olan Japon Balığının sevdiği her şeyi büyük bir tesadüfle seven ve yaşayan bir sürtük.


Ben öyle erkekler konusunda pek iyi değilim.Hatta hiç iyi değilim. İlk sevgilime küt diye’’Ya ben sana çok aşık oldum yaaa’’ diyen bir kızken kalkıp size akıl vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama benden hoşlananların sayısı oldukça fazla. Dıştan bakınca eğer ağzım kapalıysa lordun kızı, ağzım açıksa ki genelde dişlekliğimden dolayı kapanmayan fermuar gibidir dünya sikine minare bir duruşum vardır. Yani dış görünüşten siksen etkileyemem. Öyle bir durum var.



Ama erkeklerde bir tür olmasına rağmen en nihayetinde insan yani.Ve erkek soyu kızlara bakılarak daha narin bir türdür aslında. Hemen açıklıyım. Erkek türü çok nazlıdır. Bir kızdan 10 kat falan nazlıdır. Sanki am bizde değil de bu göt suratlılarda. Öyle nazlanıyorlar yani. Böyle ben kinkim(king) ayy her kız bana bacağını açar kafası işte. Şimdi sen böyle kendisine güveni evreni kaplamış bir adama siktir git la şurdan desen bu herif seni kafaya takar. İlgisini çekersin abi. Şey gibi aslan ceylan peşinde belgeseli gibi. Aslan napıyor misal önce ceylanın davranışlarını izliyor ot yedikten sonra su içiyor gibi kaydediyor. Bir sonrakini hamlesinden emin olunca saldırıyor.Aslında satrançtan anlatsam daha kolaymış lan.


Yani diyceğim şu aslında bir erkeğin ilgisini çekmek için bir sonraki hamlenin ne olduğundan asla emin olmamasını sağlıycaksın. Bu da sürekli takdik değiştirerek olucak. Soldan mı gidiyorsun çat sağa dönceksin.Ak mı diyor Kara diyceksin. Sonra bu tersliğe alışmaya mı başlıyor. Haklısın diyceksin. Ne derse onaylıycaksın. Sonra baktın buna da mı alıştı tartışmalara girceksin falan filan. Sonra bir bakmışsın çoluk çocuğun olmuş hayat monotona bağlamış. Kısaca köprüdeki ayıyı atlatana kadar yapmadığın çakallık,sansarlık,hokkabazlık,şebeklik kalmıycak.


Ayrıca bir erkeğin ilgisini çekince olay bitmiyor. Bu ilgiyi üstünde tutmak için hep kendi üstünde çalışmıycaksın. arada topu ona atıcaksın.Bunlar nazlılar ya işte biraz böyle götünü kaldırırken öteki taraftan indirceksin. Böyle ona kendini özel hissettirirken bir yandan ne kadar sıradan olduğunu söyliyceksin. Kısacası bana senden başka kimse bakmaz imajı yaratcaksın.


Eee tabi bunları yaparken acayip bir kondisyon sağlıycaksın.Kolay değil tabi çok fedakarlık isteyen bir yol. Yeri geldiğinde çok rahat siktiri çekceksin yeri geldiğinde özür dilemeyi bilceksin. Ha bunları yaparken duygusuzlaşıyorsun, hissizleşiyrosun bir süre.Hatta kıskançlık yaşıyorsun falan ama yokuşta akmayan ter inişte gözyaşı olur gibi ucuz dershane broşürü yazısı çıkartabilirim karşınıza ama yapmıycam.Daha ölmedik.


Burdan o sürtüğe sesleniyorum götün yiyordur da sen olduğunu biliyorsundur.Kızııım ayağını denk al.Çocuğu tavlamak istiyorsan marifetini görelim.Adam ol ağzına sıçtırma. Esra feat Ceyda kardeşler gibisin.Allah akıl fikir versin.

8 yorum:

  1. Önemli bir konu gibi ne kadar özenle yazılmış aynı özeni göstererek okudum.
    Hadi Bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Esra feat Ceyda kardeşler... Sen kendini nasıl tanımlarsın ..? ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim İnsanat tatilden yeni döndüğüm için çok ihmal ettim :/

    C3Moi ben kendimi Voodoo diye tanımlıyorum diycem ama çok klişe olcak :D Ama Voodoo önemlidir sonuçta en azından anlamını biliyorsan :D

    YanıtlaSil
  4. la siktir git deriz o kıza :)

    YanıtlaSil
  5. samfkljfsklsfj sister kızı sikip attım :D T. sister diyor ki sen orospu kalaylama merkezi aç şlskdşlkdfşlaf

    YanıtlaSil
  6. kız tam sikik yaa desem ayıp kaçmaz diye umuyorum =)

    YanıtlaSil
  7. ohhh de valla böyle kendimi suçlu hissediyordum abartıyorum diye ama siz dedikçe ben bir seviniyorsle bir şenleniyorsle inanamazsın :D

    YanıtlaSil
  8. Breehhhhh.. Breehhhh.. Brehhhh!

    YanıtlaSil

çok mantıklı