23 Ağustos 2010 Pazartesi

Yolların Hastasıyım Alışverişin Ustasıyım


Şimdi şöyle bir durum var. Ben ehliyete falan başladım malumunuz o yolda çekilen çilenin kutsallaşması bugüne nasip oldu. Evet ben direksiyon derslerine başladım.İlk dersten trafiğe çıkmak pek havalı birşey aslında ama ikinci derste sınav turu için hazırlığa başlamamız benim usta şöför olduğumu gösteriyor.Normalde 3. dersten önce başlayamıyorlar da o yüzden hava atıyım dedim.



Fordcusuyla,serçesiyle,doğan görünümlü şahiniyle beni aynı trafikte olduğumu düşününce sokarım ustalığına diyebilirsiniz bende diyorum niye çünkü kadın şöför olmak demek pezevenklerin eğlencesi olma ihtimalinizin yüksek olması demek. Sıkıştırırlar ,makas atarlar.Kısacası size kaza yaptırmaya çalışırlar. Ama burdan onlara sesleniyorum. Kapışalım mı oğlum ebenize atlıycam!



Şimdi sürekli aynı şeyleri yapıyoruz benim iyi kullandığım bariz belli. İşte birazda benim dikiş makinesi kullanmamla alakalı.Sonuçta debriyajdan çekerken gaza basmalısın ama debriyajdan yavaş çekmelisin falan filan işte. Amaç arabanın ağzına sıçmamak. Kısacası mükemmel bir el ve ayak koordinasyonu istiyor.Ben işte o konuda pek yetenekliymişim bugün onu farkedip İzmire gider gitmez ilk işim eskrim yada kendoya başlamak olucak.



Sonra işte ben birde böyle artık aynı yerde 5. turumuzda etraftaki bebeleri kesmeye başladım.Göz kırpıyorum falan o derece ustalaşmışım.Hocam sürekli birşeyler diyor.Ben bebeye gülümsüyorum falan.Sanki arabanın tepesinde ''Acemi Sürücü'' yazmıyormuş gibi bir havalıyım sanki hocam sürücü adayı.


Zaten sonradan anladım o taş gibi bebelerin bana neden baktıklarını.Resmen ezikliyorlarmış.


Birde her ders arası 15 dakika mola veriyoruz.Molalarıda alışveriş merkezsinde verince.Ben 11 dakikada alışveriş yapıyorum.Öyle hızlıyım yani.Bugün bir elbise ve body aldım.Yarın bakamadığım mağazalarada bakıcam.Oğlum çok süper birşey aslında babamın bıdı bıdısını dinlemiyorum.Adam zaten kafayı sıyırdı artık. Bir alışverişe gidiyoruz ben bir türlü beğenemiyorum.Al çık halbuki dimi yok ama olur mu hiç o üstümde nasıl olcak rengi tenime uycak mı acaba askıda durduğu gibi güzel durcak mı adam çıldırıyor.Artık bizde şapıyoruz o beni bırakıp kaçıyor evet kaçıyor.sonra ben işim bitince arıyorum gelip alıyor.



Şimdi böyle hızlı alışveriş olayına girdim bir elimde navigasyon cihazı gibi telefonum öbür elimle bakıyorum askılara hızlı hızlı koşarak. Kronometresi var ya telefonun 11 dakika dolunca koşarak arabanın bulunduğu park yerine gidiyorum.



Kısacası gün içinde hem araba sürüp hem alışveriş yapınca kendimi iş kadını gibi hissediyorum.Bir kere çok zevkli birşey yaaa.



Yazıyı nasıl sonlandırcam bilemedim. O yüzden SON. Seviliyorsunuz.


Fotoğraftaki de bebeğim.Bu kadar harika birşeyim olsun istiyorum işte.

4 yorum:

  1. umarım böyle bir bebeğin olur voodoo! ;)
    Ayrıca yazını bitirişin güzel olmuş, seviliyorsun:)

    YanıtlaSil
  2. Eheheh yerim seni ya :D İnşallah ya amin amin amin :D

    YanıtlaSil
  3. bugün benimde aklımdan geçti hatta sana yazıcaktım ehliyet işinde neler oluyor diye. ben yazmadan sen baya aydınlattın :D maşallah maşallah diyelimde başına bi iş gelmesin kız Allah korusun. sen yinede yavaş yavaş git yavrum gaza gelme boşver :))
    sevgilerr öpücükler :*

    YanıtlaSil
  4. Kalbini okudum (: <3<3<3<3<3

    YanıtlaSil

çok mantıklı