27 Mayıs 2010 Perşembe

Benimde Memem Var

Geçen gün konuşuyorduk işte bir kaç arkadaşla.Çocuk kız arkadaşının kendisiyle birlikte olmasını istiyormuş benden yardım istedi.. Sen, ne yapsa sevgilin birlikte olursun dedi. Çok açık bir şekilde ''Beni reddederse'' dedim. Nasıl yani falan oldu tabi. Şimdi biz kadınlar her daim çekici olmak isteriz, herkes bizi arzulasın falan isteriz ama birisi ilişki teklif edince orda bir dururuz. Biz kadınların hormonları farklı salgılandığından öyle her dakika ihtiyaç duymuyoruz bir ilişkiye.


Biz daha çok karşı tarafa güvenmek isteriz. İki bacak mı yoksa iki kucak mı istiyor bizden diye.İnsan güvenemiyor tabi karşı tarafa . Doğal olarak hep Acaba? sorusuyla tıkanıp kalıyor. Acabaya doğru cevabı veren erkek var mı bilmiyorum ama istediğini almasını bilen çok erkek tanıyorum.Kısaca arz talep meselesi bu cinsel ilişki.

Misal ben beni reddeden bir erkeği kafaya takarım.Nasıl ya nasıl reddeder? diye kafayı yerim.Çünkü imkansız geliyor bana öyle alışkanlık yaptı. Am bizde ya her penis girmek istiyor mantalitesine göre yetiştirildik. Reddetme gibi bir düşünceyi yok sayıyoruz.

Dediğimi yaptı. Kız şu an çocuğun peşinde koşuyor. Abi kendimden biliyorum çünkü.O ama o penis gircek girmeli sen beni reddetemezsin kafası var hepimizde.Girmesin nolcak elini sallasan 15 tanesi gelir zaten ama sen istemezsin.

Bu nasıl alt beyin çözebilmiş değilim.Misal kendimden yola çıkarak söylüyorum.Benim de memem var benim de götüm var ama hiç çekici hissetmiyorum kendimi. Zaten birisi dillendirmedikçe hissedemezde insan.Gerçi ben arada sırada kendimi ayna karşısında çıplak portreliyorum falan. Vücut kıvrımlarım çok hoşuma gidiyor kendi kendime çekici geliyorum ama yetmiyor tabi.


Hatta örneklendirelim.Yolda giderken biri laf atınca huh salak falan deriz.Bu bir içten içe hoşuma gitti ama sen değilsin aradığım demektir.

Ben mesela o konuda daha yaratıcıyım.Tüm erkek arkadaşlarıma sorarım arada dürüst ol çekici miyim ? derim.Önce benimle uğraşmaya çalışırlar 'Hayır' derler 'Ohh bunu duymaya ihtiyacım vardı' dedikten sonra manyak mısın kemerin olayım tak beni moduna geçerler.

Yani demek istediğim o ki ''Bizi istiyorsanız ,oyun oynamalıyız''.

2 yorum:

çok mantıklı