11 Ekim 2010 Pazartesi

Doğum Günüm Bugün...


Bugün doğdum.11 Ekim. Yine her şey tahminlerim doğrultusunda ilerledi.Ekim yalnızlık ayıdır söz verme ayrılcağımızı adım gibi biliyorum dedim.1 Ekimde ayrıldık.Biliyordum lanetliydi bu ay.Hem sonbahar dediğin çiftler için değildir.


Bugün doğum günüm ve Ankaradan uzaktayım.Uzakta olunca kutlamaları telefon ve facebook hesabıma alıyorum.Bu kötü işte.


Odadaki kızlar gece 12den sonra kutlama yaptılar gözlerim doldu.Tam uyuycakken uyandım.Oda arkadaşımın sevgilisi Mersinde. Webcamde konuşurlarken doğum günümü kutladı arkadaşıyla.Gitar eşliğinde bir doğum günü şarkısıyla...


Uzaktayım, yalnızım, ama doğdum işte.Yıllar yıllar önce bugün o hava ciğerlerimi ilk yaktığından beri bu hayattayım.Çok şey öğrendim,öğrenmeye devam ediyorum,hala tecrübelerim oluyor,doğru bildiklerim yanlış çıkıyor.Ama yılmıyorum yıllarla değişiyorum.Geçmiş yaptıklarıma gülüyorum çünkü büyüyorum.Eskisi kadar çok gülmüyorum daha da buz tuttu içim.Herkes beni hayat dolu sanıyor.Tanrım ne çılgınlık ama ! Acıdan ölsem bile kahkaha atabiliyorum.Çünkü bir daha gülmek istediğimde bu kadar içten gülebilir miyim bilmiyorum.



Bugün okula gittim uzun zamandan sonra. Yine her zamanki gibi pank halimleydim işte.Neden panktan vazgeçmiyorum uzun uzun anlatırım bir ara ama birgün geri döndüğünde hala ''O''nun kızı olduğumu hatırlasın diye özetleyebilirim.Neyse. Bir banka oturdum bir yandan kulağımda You&Me şarkısı çalıyor bir yandan sigaramı yakıyorum elimde telefonu kurcalıyorum öteki yandan da. Sigarayı hızlı hızlı içiyordum.Kafamı kaldırdığım da Kıvancın sigara içtiğini gördüm ve bana bakıyordu. Ben tabi Allahım sana geliyorum yareppim diye nefesim kesildi. O çocuğu görünce biri boğazıma oturuyor sanki gözlerim karardı çantayı attım omzuma amfinin girişine doğru koşar adımlarla gittim falan.



Ama hala benim doğum günüm.Ben doğdum ama ölmesi gerekenler saat 12yi vurduğunda ölücek.


Bir bebek güldüğünde bir peri doğarmış ya işte o peri benim.Ve inan sen benim Peter Pan'im olmayı haketmiyorsun.


Aslında daha iyi bir yazı yazabilirdim ama mutlu değilim ve hiç istemiyorum.

7 yorum:

  1. Doğum günün kutlu olsun.Doğum gününle beraber bütün dileklerin gerçekleşir umarım.

    YanıtlaSil
  2. canım doğumgünün kutlu olsun.. Nice "mutlu" yıllara..

    YanıtlaSil
  3. dogum gunun kutlu olsun...benımde unıversıte yıllarında böle plotanik aşkım vardı temel reıs koymustum adını öle böle derken cıkmaya basladık delı gıbı yalvarıyordum allaha dualar edıyordum sonunda benımle oldu şimdi casperim diyorum ona ayrıldık umarım sen kavusursun ve bır omur boyu mutlu olursunuz yazılarını takıp edıyorum canım benım...

    YanıtlaSil
  4. ekim ayından mı kaynaklanıyor dersin? bugün doğum günüm ve kalabalık içinde yalnızlık neyse o. yada tamamen yalnızlık. tekim işte. iyiki doğduk:)

    YanıtlaSil
  5. voodoo voodoo voodoo çok özür dileriiiim ya netim yoktu kesmişler giremedim göremedim okuyamadım :( taa nisanda konuşmuştuk kutlayacaktım seni ama geç kaldım :/
    doğum günün kutlu olsun canıMM iyiki doğmuşsun bak, yalnız filanda değilsin hem..
    olsun.
    o da değişicek bigün.
    Allah gönlüne göre versin yavruuuğm :D
    bide öyle yorum filan yazmıyorum ama paso okuyorum hee. sorun benim yorum yapabilememe özürlülüğümden kaynaklanıyor çok sorry demek istiyorum =)
    ekim ayı hakkında yazdıklarında beni biraz düşündürdü hüzünlü bi hal aldı gözümde ekim.. öyle düşünme sen ya kendi kendini üzüyosun :(
    neyse çok yazdım kaçayım
    seviliyorsun voodoo ve okunuyorsun;)
    öperim canım muah

    YanıtlaSil
  6. dogru, seni tanimiyorum,dogumgunune de cok gecikdim.
    ben bir azeriyim, bu bishey fark etmez
    sonucta her ikimiz insanız.
    bloguna rastgele gordum, bu yazını okudum. sanki kendimi okudum..
    once senin dogumgunune geciksem bile kutlarim,cok beyendim, belki de ayni sheyleri hiss etdigimiz, yahsadigimiz icindir.

    YanıtlaSil

çok mantıklı