20 Eylül 2010 Pazartesi

Live in İzmir...


İzmire geldim. (Alkış kıyamet yehhu oley falan)


Bugün okulun ilk günüydü. Yurtta kalıyorum ama onlar benim bu kız olduğumu bilmiyor.Yan odamdaki kız bu blogu bildiğini söyledi.


Okulumuz güzel iyi hoş ama garip. Sabah net olmadığı için öğrenci işlerine gittim o nete gir dedi ama net yok dedim beni bilgi işleme gönderdi. Bilgi işlemi de buldum dekanlığıada sonra B4 amfisine doğru yola koyuldum. Yolda çeşitli egzotik hayvanlar gördüm. Ağzımın suyu aka aka geçtim.Şaka lan kampüste hiç yakışıklı yok benim bölümde.


Kampüsü gezmezseniz bulamazsınız. O değil bende bir de tik gibi birşey oldu her gördüğüm yakışıklının lisedeki halini hayal etmeye başlayıp iğreniyorum.


Hazırlığı geçtiğimi söylemiştim. Amfinin en miniği benim hepsi bir yıl önce hazırlık okuyup gelmişler. Önlere oturmaya çalışıyorum en azından bir göz aşinalıüı olsun diye. Ama geçerim ya ilk yıl çok kasmıycaklarmış. ehehe daha okula geldim ilk işim koştur koştur(saçlarımı savurarak tabi) öğrenci işlerine gidip yatay geçiş şartlarını sormak oldu. 2,40 not ortamalası en az (idealim 3,96) disiplin cezası olmasın ( ehehe bunda şüpheliyim kendimden), ösym sonuç belgesi diyolla ama beni alsınlar lan dağıtırım ortalığı.


Bir tane bir siteden tanıştığım bir çocuk var. Çocuk kendini bana aşık sanıyor. Yani daha dün gece çocuğun ağzına sıçtım.Oda arkadaşlarımla beni aradığında falan dalga geçtik.Çocuk sabah okulun ilk günü napıyorum diye beni aradı. Voodoo Shoked. Abi ben valla birşey yapmadım. Sadece çocuğu anladığımı söyledim. Yani dinleyip yorum yaptım çocukda etkilendi ama kendini bana aşık sanıyor yazık lan. Çocuk iletişim mezunu bu arada belirtiyim. Ayrıntıları sonra anlatıcam. Ama çocuk günde 5 kere beni arıyor o kadarını söyleyim. Voodoo come İllallah.



Şimdi odadaki cadılarla kahve yudumluyorum. Yan odamdaki kızla net üstünden görüşüyoruz falan. Garip lan çok eğlenceli. Ama gece dışarı çıkmak tehlikeli ve yasaktır. Bunu öğrendim bugün.Abazanlar takıldı peşimize koştum bol bol.


Şimdi erken falan yatıyorum sabah 4 dersim var biri de resim. Okul güzel en sevdiğim günler salı ve perşembe çünkü salı günü 4 perşembe 3 saat dersim var. Geri kalan günler ağzıma sıçılıyor. 7-8 saat falan öyle işte.


Odamdaki her kızın bir sevgilisi olduğu için ben böyle o beni arayan çocuğu sevgilimmişcesine gösteriyorum. Çocuk geliyim alıyım diyorda ben tanımadığım insanlarla buluşmam arabasıa hele hiç binmem evveeet arabası da var. Onun arabası var güzel mi güzel diye mustiye selam olsun.


Sabah 9:45de dersim var çok güzel larc bir ders saatim var zaten uyumayı da seviyorum. Neyse Kahvem soğudu kızlar bekliyor. XOXO (Blairden sevgilerle...)

5 yorum:

  1. Hayırlı olsun okul hayatın canım (:
    En baştaki acemi günler en güzel günlerdir valla

    YanıtlaSil
  2. Ahahah lütfen kaçsın :D

    YanıtlaSil
  3. Dokuz çeşmeler kampüsü minicik nokta .Hukuk kapısında iibf ye yürürken ya ucubeler ya çok yakışıklılar (çoğul kullandığıma bakma 2ü geçmez) oluyor nokta .Bütün gün okulun çeşitli yerlerindeyim seni hiç görmedim nokta .Bucada gece dışarı çıkılmaz nokta .

    YanıtlaSil

çok mantıklı