15 Temmuz 2010 Perşembe

Bazen Ölsem


İnsanın öz ailesi bile ona yalan söylerken, kime güvenebilir ki o.Kimin söylediklerine inanabilir.Yada herkesi kendi gibi görüp en ufak ilgiye kapılır.Sonra tamamen mutsuz olur.İnsanın ailesi neden yalan söyler ki.Ailesi bile yalan söylüyorsa kim dürüst ki.Bazen ölsem diyorum, kim üzülür ki. Üzüntüsü ne kadar gerçek ki. Bana yalan söyleyen ailem bile pişmanlık hisseder miydi.Bilmiyorum ama inanmıyorum artık.Sadece bitsin.

8 yorum:

  1. Ya ehliyete başvurdum tatile gidemiyoruz diye kaydırcaktık. Şimdi tatile gitmekten vazgeçiyorlar.Halam bizle gelsin dedi ona da mırın kırın ediyorlar. Ehliyet kursunun parasını babaannem ödiycekti bana söz vermişti şimdi babam diyor iptal edelim o zaman kısaca babaannem yine sahtekarlık yapmış.Kısaca siktir olup gidiyim şu ankaradan meslek falan gözümde değil.Biraz uzaklaşırsam adam olurlar belki gerçi hiç sanmıyorum ya neyse.

    YanıtlaSil
  2. boşuna ölme nasıl olsa üzülen olmuycak :)

    YanıtlaSil
  3. Bu konuda hak veriyorum ^^

    YanıtlaSil
  4. Bazen insanı en çok en yakını en canı herkesten daha çok üzer, bazende en uzaktaki üzerken tek sahip çıkan en yakını olur... Kısacası çok boktan işler bunlar
    en iyisi herkesten nefret etmek

    YanıtlaSil
  5. Aslında bu çok mantıklı !

    YanıtlaSil
  6. bırak ya şu hayatta emin olduğum bişey varsa o da ailelerin hiçbi doğru şey yapmadığı ve boşuna insana yük olduğu. geç git güzelim nasılsa bir gün onları umursamak zorunda kalmıcaksın :-*

    YanıtlaSil
  7. Desteğin için çok teşekkür ederim bu yazıyı yazarken nasıl bir tepki alcağımı bilmiyordum açıkcası ama yanımda olmanız fikirlerime katılmanız beni çok mutlu etti (: tekrar teşekkürler hepinize (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı