21 Temmuz 2010 Çarşamba

Ehliyet Kursu Batsın.

Hani bir hevesle başladığım kurs var ya yerin dibine batsın tanrım pliz. Ayy kekolarla dolu olduğu yetmiyormuş gibi siyaset yapılıyor ki eğitim kurumlarında siyaset yapmak suçtur. Kursun en ufağı benim. Herkes 24-25,30-50 arası değişen bir yaş grubuna sahip. Ben kalkıp orda şikayet etsem ciddiye alınmaz. Anlatabiliyor muyum ? Hani demiştim ya haftasonu grubu çok taşşaklı diye yok annem bizim sınıf eziklerle dolu. Bir tanesi benle konuşmayı denedi ama denemekten öteye geçemedi. Ben kendimi çok mükemmel sandığım için garibime bir bakışım bir sözcüğüm yetti ne demek istediğimi. Sonra bugün sağlık kontrolü vardı. Tam kapıdan çıkışta o haftasonu gözüme kestirdiğim taşş model bana bakarak demesin mi ? ''Keşke haftaiçi grubuna yazılsaydık'' diye.Ben tabi off o havayla eve nasıl geldiğimi bilmiyorum.



O değil bugün sabah 7de kalktım.Ama nasıl kalktığımı ciddi anlamda hatırlamıyorum böyle sürünerek mi desem yerleri yalayarak mı desem öyle işte. Duş aldım ama hayvanlar gibi böyle foş moş köpürt çık modundayım. Biri görse derki aaa ayıya bak deri değişiyor herhalde. Öyle bir duş sahnesi canlandırın. Çok sexapaliteli olabilirdi o duştaki ben olmasaydım.


Sonra ben mal gibi sicil kağıdını al evden çık.Yaklaşık 10 dakka yürüdükten sonra DAN diye kafama DANK et.Eeee Voodoo kimliğini aldın mı? Tam o anda nasıl küfür ediyorum sokaktaki kediye bile ''Lann orospu kedi niye hatırlatmıon niye önüme geçip durdurmuon götümden terler akıyor ''diye yağdıra yağdıra eve geldim.Ayakkabıyı çıkarmada eve dalıp kimliği bulma çabalarımla sıcakta o giysiler üstüme yapıştı mı? Sonra koşa koşa durağa gittim geri dönünce geç kaldım çünkü ilk gelen otobüse bindim.Ne de olsa hepsi Kızılay.



Allahım o otobüs ne gavur eziyeti ne ecnebi pisliği lan. Bir yandan tutunmaya çalışıyorum bir yandan dosyayı katlamamaya (sicil kırışmasın diye) bir yandan da şarkı değiştiriyorum.O 40 dakkalık yolculuk bana cehennem azabı çektirdi. Sıhhıyeye gelip inerken ben bir sevinçliyim allaha kavuştum sanki öyle.Sonra Adli Sicili buldum.Tombalak teyze ayy Voodoocuğum maşllah allah nazarlardan saklasın hiç sicilin yok diyince ben bir ohh çektim.sonra neden ohh çektiğimi anlatırım merak ederseniz.


Sonra çıkınca ordan metroya biniyim Kızılaydan binerim dedim.Annaaam o metro nasıl cennet bahçesi nasıl efil efil anlatamam yani alttan üstten esiyor.Böyle sanki rüzgar tünelinde klip çekiyorum öyle söyliyim.Gömleğim havalanıyor ben kendimi iyice Norma Jean sanıyorum falan filan.


Bu arada bana uyku bir bastırıyor inanamazsın ayakta duramıyorum. Sonra benim alarm yaptığım şarkı çalmaya başladı ben bir esnedim gözlerim bir kapandı.Zor açtım o derece. Pavlovun köpeği gibi olmuşum alarm çalınca ben kapatım uyuyorum şimdi normal zamanda dinleyince uyku bastırıyor.



Sonra indim otobüsten fotoğraflarımı aldım ehliyet için.Tekrar bindiğim otobüste en arkaya gelince en arkadaki çocuk yana kaydı bende domuzluğuna önündeki boş yere oturdum. Burdan onu kınıyoruz. ABAZANLIĞA SON.



Evet sosyal mesajımı da verdiğime göre güvenle uyuyabilirim.


Tatlı geceler.

9 yorum:

  1. tanımlamalar süper sister (: haha güle güle okudum vlla.

    YanıtlaSil
  2. ayy ayy ayy iltifat ediyorsun sister senin kadar olamasam da :D

    YanıtlaSil
  3. şimdi ben burda bi pürüzlük yapmak istemem elbet ama senin sevgi dolu kalbine sığınarak şu sicil meselesini merak ettm kız dicektim :)(: :D
    bu kadar yazıdan bunu mu yani deme merak ne güzel şey demişler sonuçta :)) off bende yakın zamanda dahil olacağım şu ehliyet işlerine!!.. ıyk demek istiyorum :s
    sevgilerrrr :D

    YanıtlaSil
  4. Allahım bu sıcakta otobüs nasl bir işkencedir, elin kolun doluyken hele, bide kulaklıktan müzik listene nasıl girdiğini anlamdğn berbat bi şarkı çalnca hiiç çeklmez...

    YanıtlaSil
  5. Süper yazı okurken çok eğlendim voodoo! :D

    YanıtlaSil
  6. çok süper bi yazı olmuş! çok eğlendim okurken voodoo! :D

    YanıtlaSil
  7. Ay teşekkür ederim :D Hem Cip yiyemeyen kıza hem Mia Wallace'a :D

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlara katılmamak elde değil :) Anlatımın sürükleyici ve olayları bi o kadarda canlandırıcı etkisi var, harikasın. Hadi bakalım hayırlı olsun ehliyet işlerine başlamışsın. Hayırlısıyla al da kazasız belasız kullanırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. İnşallah ama türkiyede kadın şöfor olmak çok zor :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı