20 Temmuz 2010 Salı

İhmalkar Blog Sahibesinden Sevgilerle

Evet gençler orası inciyse burası Voodoo-ing burda Gençler konuşur.


Farkettim ki gerizekalılıkta rekorları egale ediyorum yine.Ne biçim bir giriş yaptım ben bile şok oldum.Halbuki yazmam gereken anlatmam gereken geçmiş bir cumartesi var. Komik eğlenceli funny bir cumartesi var. Benim Öss tercihlerim var. Bir yıl boyunca Blogla hazırlandığım sınavın sonucunu burda ilan edemiyorum malesef ama kazandığım yeri söyliyceğim o zamana kadar süprizlerle doluyum.


Facebook hesabımı dondurmuştum açtıktan sonra dondurma kararını vererek ne büyük birşey yaptığımı farkettim.O da aç kapa aç kapa folloş olmuştu. Yeni bir hesap açtım 15 arkadaşım var (Az olsun öz olabilirde olmayabilirde). Neyse efendim böyle bana iyi davrananları ekledim hep. Benden hesap sormayan insanları. En sevdiğim insanlar bunlar işte.


Evet cumartesi diyordum dimi.Evet Lazanyamla birlikte sınavdan sonraki buluşmamızın geçte olsa başarısını kutladık. Onunla çok eğleniyorum yeaaa.Hiç kompleksli biri değil.Sizi içten seviyor çıkarsız. Onu bu yüzden çok seviyorum.Kıskanıyorum onun gibi olamadığım için.Sanırım büyüyünce onun gibi olcam inşallah amin.

Onunla buluşmadan önce benim dişi lenonla buluştum. En sevdiğim bira Carlsberg kapım size her zaman açıktır alıp gelirseniz. Dişi lenon benim kızkardeşim dediğim çok deli bir hatun.Sadece gülümsetir sizi.Onun arkadaşını beklerken ben bir tane içtim.Çok değil. Arkadaşı geldi ama görceksiniz çocuğu. Kupkuru götü var, şirinler evinden çıkmış gibi kısacık boyu var. Ama ona rağmen sanırsın ufak dağları bu yaratmış büyükleri dededen miras. Teeallam diyorum ben içimden. Çok resmiyim.Çocuk benle yaşıtmış ama hiç belli etmiyor. Sonra sıkıldım lan. Bildiğin ofluyorum pofluyorum.Sonra o sevinç verici telefonum çaldı. Lazanyam mesaj attı.Bende ayyy kusura bakmayın randevum var ayağına ortamdan kaçtım.Akşam bana haber geliyorki küçük prens benden hoşlanmış.Ahh kahretsin diyorum o çocuk benden hoşlandıysa çok çirkinim diye. Ama meğersem o bacaksızın peşinden koşan çokmuş peh dedim. Harbi kızlar salakmış.


Sonra ben aval aval etrafa bakınırken, abi yazık bana napıyım sıcakta dilim metre dışarda tabi avallaşcam,ÇAT bir kız bana sarıldı. Ben tabi şok geçirmedim bildiğimiz lazanya çünkü. Sonra bir yere gittik. Eski puhunun yenisi adı yok :D Önce süper sexy bir koltukta fotolar çekindik. 50lik istedik ama yokmuş bize Efes FIÇI getirdiler. Ben tabi EFES FIÇI diyince akan sular duruveriyor. Deseler ki sevgilin mi efes fıçı mı? Düşünürüm abi.Neyse yemek falan yedik oraları anlatmıyorum.Bayağı bir dedikodu yaptık.Sonra kalktık Tunalının yolları taştan aman starbucks çıkardın beni beni baştan türküsü eşliğinde yola koyulduk.


Sonra starbucksdan frappucinolarımızı alıp kuğulu parka geçtik ki yareppim cennetemi düştük dedim tabi ki içimden. Bizim sisterın radarları açıkmış yakışıklı esmer uzun uzun boylu allahım nefesim kesiliyor düşünürken bile bir çocuğun yanına beni oturttu. O da rahat görebilmek için yanıma oturdu. Çocuk yanımda ya ben incelemeye koyuldum. Marlboro light içiyordu dedim aslanım vay be evlenebiliriz.Tabi biz bu arada köpekleriyle oynamaya çalışan herifler hakkında gayet yüksek sesle konuşuyoruz. Tam bu sırada evlenicek olan bir çift yanımıza oturdu.Lazanya gülümseyince bende döndüm ona baktım. Bana ''dinle bak ne diyorlar''dedi.Bende dinlemeye koyuldum.





Adamla kadın gelinlik davasına kavga ediyorlar. Yok kadın 2000 lirayı mı beğenmiyorsun demiş adam da sen benim parasını ödiyceğim hakkında nasıl böyle yorum yaparsın falan diye kadına çıkışıyor kadında kıvırmaya çalışıyor ki 2000 lira çok değil demek istedim falan diye. Neyse biz pek sallamıyoruz adam hırrsını yanımıza gelen yavru goldendan çıkarınca lazanya rahatsız oldu bende rahatsız oldum adamın köpeğe bağırmasından. Lazanya bakıyor adama ama adam bakmadı lazanyaya baksaydı kavga çıkardı yani.Sonra onlar gidince cennetten yanıma düşmüş melek dönüp bize ''Gittiler mi?'' dedi.Biz Lazanyayla kitlenip hihi diyebildik anca. Sonra o çocuğun halası köpeğini getirdi. Bu köpekle bir oyun oynuyor ben suratına,kaslarına falan bakıyorum :DAbazan Voodooo :D





Sonra Kızılaya doğru yürüyorduk ki Lazanyayı İranın kadın kolları başkanı gibi birileri durdu. lşdkafşldxmvklnfdbnvkjcbkzcnbn dediler. Evet abi aynen bunu dediler. Lazanyayla birbirimize anlamış olarak bakıp NE dedi anladın mı dedik.Sonra kadın tekrar etti. ''Mengeeel restarunnt'' Lazanya ''Haaa mangal restorant?'' dedi. Kadın ''Evet'' dedi. Kadın azbuçuk türkçeyle nerede olduğunu sordu. İkimizde bilmediğimiz için nerede olduğunu garsonlara soralım dedik. Kadını da tutuğumuz gibi götürdük. Sonra lazanya kadına sordu ''Nerden?'' Kadın cevapladı ''Yemaaah'' lazanya son bir çabayla ''Yok nerden '' dedi ve hooop devreye ben girdim. '' She said Where are you from?'' kadın bir gülümsedi orda sanki ingilizce bildiğimi umdu ve dedi ''İYyran Can you speak English?'' dedi ve ben orda Aha Voodoo ne dersen üstüne kalıcak dememle ''A little bit'' dedim Halbuki bu hatun Anadolu Lisesi mezunu uppermediate ingilizcesi var.Sonra garsondan adresi öğrenip tarif edip yolladık.Sonra Lazanya beni köprünün oraya kadar bıraktı. Evet bu benim Cumartesimdi.





Gereksiz Not:Fotoğrafta pişti olduk gördüğünüz gibi.James Dean yazanda süper sexy koltuk.

13 yorum:

  1. süper cumartesimiz amaaaaaaaaa :) seni çok seviyorum sister nice buluşmalarımıza inşallah! böyle mutlu mutlu yazılar yaz benim miniğim

    YanıtlaSil
  2. Ay inşallah çok eğleniyorum senle yaaa :D

    YanıtlaSil
  3. Ya ben de ankaradayım, bigün ben de geliyim, üçümüz buluşalım..? Siz o zaman görün eğlenceyi!! :p
    Zaten o elinizdekinin aynısından bende de var.. :D :D

    YanıtlaSil
  4. Benim Ankarada olduğum bir zaman olsun o zaman :( Ben İzmirdeyim artık... :/

    YanıtlaSil
  5. Bühüü! :(
    Ben Lazocan'ı da çok severim blogtan tanıdığım kadarıynan, bi ara yapalım öle bişi hakkaten yeaa! Gel sen Ankaraya bigüün! :/

    YanıtlaSil
  6. İhmal etme ama bak, gel mutlaka; zaten haziranda mezunum, kimbilir nerde olcam soora... :/

    YanıtlaSil
  7. Söz gelicem ya :( yada siz gelin İzmire :(

    YanıtlaSil
  8. Hiç kimsem de yok ki orda, hiç yolumun düştüğü bir yer de değil o yüzden yaa... :/

    YanıtlaSil
  9. Olm sevgilime-anama-babama ne bahane sallıcam??
    "İzmire gidiyorum ben.."
    "Nasıl yani, ne alaka? kimee gitcen pardon?"
    "Imm, şeyy; voodoo var orda, hem lazanya da gelcekk yeaa..."
    "...?!"

    Delirdi heralde derler.. :D

    YanıtlaSil
  10. Onlar kim Barbie bebeklerin mi saidksadşlk

    YanıtlaSil
  11. Ahahah!! :D
    Ama cidden bak, sen çık gel biran önce kız kardeşim... :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı