31 Ocak 2011 Pazartesi

Gidersen Üzülmem.


Sanırım her hoşlandığım insan şerefsiz olmak zorunda. Yoksa bana rastlamıyor adam gibi birisi. Önemli aslında bunlar.

Üniversitedeki ilk sevgilimle ilişkimin 4 gün sürmesi ve 5. günde beni piç gibi ortada bırakıp kurtlar masasına atıp kaçmasından sonra erkeklere artık hiçbir gözle bakamaz oldum. Gençler noluyoruz gareziniz bana mı ?

Tamam kurtlar sofrasını biraz abartmış olabilirim ama sözünde durmadı diyebiliriz ama sonuçta Ankara'ya kendi çabamla döndüm. Şimdi içinizdeki merak noldu noldu noldu ? diye kuduruyordur diye düşündüğümden ee birazda günah çıkartmak istediğimden yazma gereği duyuyorum susunca götümde patlıyor çünkü.

İlişkinin başını falan anlatmıycam direk son günü anlatıyorum. Bu gün ben Ankaraya dönüceğim. Bir gece önce de arkadaşlarımda kalmışım.Otobüsümde akşam 22:00 yani öyle kurtlar sofrası zamanında. Efendim sevgilim demedim hiç ona diyemem yani 4 günde de adını yazmaya lüzum görmediğim için biz ona PANDA diyelim. 84 kilo hayvani yani. Dış görünüşe aldırmamam olayını biraz abartmışım sanırım. 44 kiloyum çünkü.Neyse efendim Pandayı aramaya başladım saat 13:00da aralıksız arıyorum ama. Saat 17:10 sırasında telefonu meşgule alıyor ve bana bir mesaj atıyor ''Telefonu duymamışım ama ben şimdi Alsancağa gidiyorum'' diye. Ben tabi şok yaşıyorum. Saçma bir cevap veriyorum. Sonra tekrar arıyorum yine açmıyor bende ağzıma geleni söylüyorum ama küfür etmeden. Ne olursa olsun bir hayvana küfür edilmiyceğini öğrendim.

Sonra bizim yurt kapanıcak diyorlar beni valizlerimle sokağın ortasına terkediyorlar. Bir de özel yurt yani paramla rezil oluyorum.

Diyorum V. sakin ol kızım senin kimseye ihtiyacın yok ki. Ama Bucada olduğumu varsayarsak kaçırılıp tecavüze olma riskim azımsanamıycak kadar. Neyse kendimi teselli etmeyi bir kenara bırakıp öfkemi dindirmeye çalışıyorum. Bir yandan da otogara giden servisin saat 9da hareket edeceğini öğreniyorum.Evet yazhaneye oturuyorum yapcak birşeyim olmadığından. Gitcek yerim olmadığından ve o satte cafelerin tek başına valizli kızlar için ne kadar güvensiz olduğundan.

Yakıyorum bir sigara ciğerlerimle homojen hale gelene kadar içiyorum. Baktım paket bitiyor bir paket daha alıyorum. Sonra benim Melissa'yı arıyorum. O beni sakinleştirmeye çalışıyor. Bu arada Pandanın evi yakın bana. Melissa baktı sakinleştiremiyor beni.V. dedi koş git bir hışımla eve gir odasını dağıt ne bulduysan kır ama sakın duraksama yoksa her şey mahvolur dedi. Şimdi bu duraksama dedi ya ben kesin duraksarım. Sonra al başıma belayı gider ayak hiç uğraşamam dedim.

3 saat servisi bekledim. Telefonumun şarjı otobüse bindiğim an bitti. Açtım bir film izledim sonra laptoptan bir kaç arkadaşla konuştum sonra baktım dayanamıycam daha fazla diye uyudum.

Ve evet Panda bana hiç mesaj atmadı aramadı da.Önemli mi HAYIR ama önemli olabilirdi.

Gençler yeter düşünmesi bile beni yoruyor. Şu an bir kitap okuyorum o bitmeden edebi yazılar yazmayı düşünmüyorum kendime şart koştum idare edin azcık beni :/

2 yorum:

  1. heheh bucada tek başına bırakan sevgili, sevgili değildir yalnız cidden.

    YanıtlaSil
  2. biz ona orospu çocuğu diyoruz zaten :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı