20 Haziran 2010 Pazar

Ankara Günlerim.

Bugün Ankara turu yaptım.Tek başıma.Güzeldi.Üzücüydü.Çok alışmışım ama yormuş.

Tereddütle adım atıyordum.Her an bir tanıdık korkusuyla.Yaşıma rağmen çok fazla insan tanıyorum.Görmelerini istemedim.Ağlarken insanların bana acımasını,çirkin suratımı görmelerini istemedim.

Tek başıma her yeri adım adım özlemle tekrar gezdim.Her sokakta bir anım var.En kötüsü ağlayarak koştuğum sokaklardan geçerken içim sızladı.

Ankaradan gitmeyi istememin tek sebebi aslında bu.Mutlu olduğumdan fazla üzüldüğüm şeyleri yaşadım.

Gidince görmiyceğim için üniversiteyi Ankara dışı istiyorum.Görmezsem hatırlamam diye.Sanki silinceklermiş gibi.

Bilmiyorum gitmeyedebilirim.Bugün bir mağzada Azure Ray çalıyordu.Sırf çalıyor diye alışveriş yaptım.Böyle ayrıntıları severim.Garip.

Bugün babamı yazdıklarımla ağlattım.18yaşımdayım ve babamı ilk kez ağlarken görüyorum.Ona aldığım hediyeye ağladı hemde yazdığım karta.

Benim babamla ilişkim çok farklıdır.Babam babadan çok arkadaşımdır.Anneme anlatamadığım her şeyi ona anlatabilirim.Babam gibi birini asla bulamıycağıma eminim.Kimsenin benim kaprislerime ,istediğimi elde etmek için yaptığım suratlara aldırış etceğini sanmıyorum.

İyi geceler.Çok sigaram var çok. Marlboro Light sayesinde aç geziyorum. Ayrıca bir öptüm orospu çocuğu hükümeti.Amcık beyinli temiz hava sahası yaptın ne zam getiriyorsun sigaraya göt ! 2 lira hem de göt lalesi.İnadına içicem lan inadına.

4 yorum:

  1. sister teline mesaj atıyorum lan baksana :D

    YanıtlaSil
  2. ilk 5 küçük paragrafımsılar ne kadar tanıdık geliyor bana, sanki bundan 3 yıl önce ben yazmışım gibi.. ama kalıverdim ankara'da..malesef..

    YanıtlaSil
  3. belki bende bir malesef ekleyebilirim (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı