22 Haziran 2010 Salı

İlgi Delisiyim.

Sınav yaklaştıkça rüyalarım abuklaşıyor. Abi bugün rüyamı görmeliydiniz diyorum.Öncelikle yatılı ookulda kalıyordum onu siktiret forma giymek zorunluydu. İlallah dediğim şeydir. Hiç sevmem formayı.

Neyse rüyamda şeytana aşık oluyordum.Oha dimi. Şeytan ama sandığımız gibi değilmiş yakışıklı değil, karizmatik, kısa boylu yani ben kadar işte 1,75 falandır.Saçı uzun at kuyruğu yapmış.Aşıktım çünkü benle ilgileniyordu. Bir de bastonu vardı. Tam bir ingiliz beyfendisi. Çok güzel bir kokusu vardı. Çünkü bana hediye ''Jumanji'' tadında oyun hediye ettiğinde boynuna sarıldım.Lan nasıl bir sevgiye ilgiye muhtacım anlatamam.


O değil de düşün şeytan bana ilgi gösteriyor çat aşık oldum diyorum.Sınav dolayısıyla kimseyle konuşup görüşüp fingirdeşemediğim için az ilgi göstere kucağımı açıyorum. Yapma Voodoo etme Voodoo. Lan bana engel olun nolur sınavdan sonra hep görüşüp buluşalım nolur valla bak. Kendime engel olamayıp hayvanın tekine aşık olduğumu sanmak istemiyorum.


Sonra bugün aşık olduğum elbiseyi aldım. Çok güzeeeel çok cici. Böyle 80ler tadında ama değil aslında, böyle uzun bir elbise straplez ,göğüs arasından iple boyundan bağlayabiliyorsun.Tam Türk filmiyim.Ayy çok güzel var ya babam çok beğenmedi bunu böyle mi giycen bir bolero alsaydık dedi ama sanki Ankarada mı giyceem be.Evet burda giycem.Belki de Ayvalık gecelerinde.


O değil de ben yazın da böyleydim.Az ilgi gösterene ayy ben aşık oldum diyorum.Evet çok salakça biliyorum ama beni sevmiyorsunuzzz napıyım ha napıyım tamam seviyporum diyorsunuz ama ben sorunca ben sormadan söyleyin.Ben hepinize diyorum doğum gününüz bile değilken ''İyi ki doğdun!!'' diye. İyi doğdunuz iyi ki varsınız diyorum.Birgün de biriniz çıkın ''Ya Voodoo iyi ki doğdun!'' diyin.İyi ki varsın iyi ki yanımdasın diyin yeter beee !


Bana sakın ''Ben eski sevgilimi özledim.''Dedirtmeyin.Çünkü yalan söyleyip dikkatinizi çekmek istemiyorum.

Evet bu şarkı beni anlatıyor.

Bir pazar günü parktaydım
Nemli bir banka uzandım
Ve çimlerin kokusunda
Başka bir yerde uyandım
Ve uykumda bir yol gördüm
Hiç gitmemişsin ki güya
Yolun başında sen vardın
Rüya içinde rüya

Poh poh perisiydin sen
Bir ilgi delisiydim ben
Rüzgar esip uyandırınca
Ol yanımda yine yanımda

Bir pazar günü parktaydım
Nemli bir banka uzandım
Ve çimlerin şarkısında
Başka bir yerde uyandım
Yazlıklarımı seviyordum
Kazaklarımı giyiyordum
Ve ellerin saçlarımda
Sevildiğimi biliyordum

Poh poh perisiydin sen
Bir ilgi delisiydim ben
Şarkı biter ve uyanırsam
Ol yanımda yine yanımda

">

2 yorum:

  1. seni seviyorum vuducum.:) sınav zamanı bana da olmuştu o. 5000 sms i 15 günde bitirmiştim hatta. sonra çok pişman oluyor insan tabi, az daha dayan üniversitede hayallerinin erkeğini bulursun:)

    YanıtlaSil
  2. umarım kızkardeş umarım başım ağrıyor artık :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı