18 Haziran 2010 Cuma

Lanetler Yağan Sınav (LYS)

Öncelikle yurdum insanın genetiği bana da geçmiş olcak ki son dakkaya kadar bekliyorum.Son bir haftadır geniş geniş ders çalıştım. Bir konuyu iki günde bitirdim falan. Bugün böyle türev integrali 1 saatte tekrar ettim düşünün.Sıkıştım ya.Ondan yani.

Dün gece 3te mi ne yattım allah belamı verdi yani gerçekten. Sabah 6da uyandım. Kalkmaya çalışıyorum. Saat 9,30da yatağın dışına çıktım.Şöyle bir camı açıp baktım.Gözlerim kamaştı.Kendimi tekrar yatağa fırlattım.Sonra kalkıp timsah yürüyüşüyle banyonun yolunu tuttum.O yol nasıl uzun nasıl uzun inanamazsınız. Sürünürken anladım.Sonra kahlvaltı hazırladım bana bir saat gibi geldi gözlerim yarım açık çünkü.Baksan dersin ki Norma Jean bakışı atıyorum.Hayır lan uykum var.

Sonra bir çıktım UYKUSUZ'umu aldım. Uykusuz olunca okuduğumdan da birşey anlamadım. AMa Yiğit ÖZgür yine yardırmış. En çok kullandığım kelimeyi başlık yapmış ''GERİZEKALI''.

Sonra eve geldim ojelere bulandım.Dün kırmızı ojem son parmağıma gelince bitince yaşadığım duygusal çöküntüyü kimse yaşamamıştır. Çünkü kırmızı oje başlı başına kabustur sürmesi bir dert silmesi ayrı dert. Sonra bugün kırmızı oje aldım. Yarın sınavda dikkat dağıtmam gerek. Dua edelim de benim dağılmasın.

Birde Geometriyi feda ediyorum abi. Yapamıyorum boşuna kasmıycam kendimi.30/13 yapan adamım ben.Fazla bile.

Eve geldiğimden beri 3 deneme çözdüm.Konu eksiğim olan soruların kalıplarını arıycam yatmadan.Neyse lan facebook hesabımı da kapattım.Bir işe yaradığı yoktu. Yakışıklı çocukları ekliyorduk güzel kızları şikayet ediyorduk.Napalım kompleksliyiz ağzına sıçıyım.

Şu an gözlerim kapandı kapancak yani....
Sabah LYS var.Ben bütün küfürleri kağıda yazdım zaman kaybetmemek için ordan okuyup gircem.Siz dua edin ama.

Ayrancı Anadolu Lisesindeyim. Gircek olan varsa Lacivertli kırmızılı beyazlı çok şirine bir hatun görürsen koşarak yanıma gelme.Zaten stresliyim ağız burun dağıtırım orda.

Öpüldünüz....

1 yorum:

çok mantıklı