26 Haziran 2010 Cumartesi

LYS Volume-3


Bugün sınava girdiğimizde hayatımın aşkıylan karşılaşcağımı bilmiyordum desem sizde oha mal deseniz.


Yok tabiki öyle birşey.Ama şimdi en arkada oturtmuş pezevenkler her sınav beni.O yüzden sınıfa hakimdin anlatabiliyor muyum? Dedektör gibi hepsine tek tek baktım.Misal bir esmer çocuk vardı. Allam yareppim çocuk sınıfın kapısında belirdi ben içimden ''Önüme otur önüme otur!'' dedim çocuk çat önüme oturdu. Oha 1 ! Sonra bir kız geldi güzel. Ben çocuk göremesin diye. Sağ en sona oturmasını istedim kız gitti oraya oturdu ! Oha 2 ! Çok psişikleştim Oha 3 !



Neyse işte edebiyat sınavı başladı ben 40dakkada salladım vurdum kafayı masaya ki vurmamla önümdeki esmer çocuğun yeşil boxerını farkettim.Abi üstünde beyaz koyunlar vardı.Ben onu gördüm ya çocuğun bütün gözümdeki sexapalitesi sıfır. İçimden ben senle sevişmem falan diyorum. O ne lan !



Sonra işte o da bitirmişti çocuk dakka bir dönüp bakıyor. Ben tabi çok havalıyım. Hiç sallamıyorum falan. Aman neyse işte sonra kağıtlar toplanırken bayağı oyalandı.Tabi ben yer miyim. Kağıdı verip koşarak sınıftan çıktım.


Sınavda bile rahat durmadım neyse. Güzel geçti demek istemiyorum eh işte geçti.Soruları okumayı deniyceğim bir dahakine Türkçe sormuşlardı lan oha dedim mal oldum.Bir soru vardı örnek gösterilemez diyormuş ben soruyu okumadığımdan işte çat işaretledim böyle var bir kaç mallığım. NEyse hayırlısı önemli olan yarınki sınav öptüm görüşürüz. Yarın ağlamam inşallah (:

4 yorum:

  1. efenim öncelikle bu leyese bana baya bi girdi.
    sonracımına kızaaaaam oğlan yağşıklı baksaydın ya sınav giriş kartına façepuktan aratırdın =D=D. ay abaza gibin hissettim kendimi ama. SİNSİYİM

    YanıtlaSil
  2. Efenim sorun yapmayın kimyası da bana girdi :D

    Ya bakamadım ki geç dağıttılar cevap kağıdını göremedim dee :D

    Yok canım sinsi değilsin tamamen duygusal bizimkisi :D

    YanıtlaSil
  3. tam bunları okudum cumartesi gecesi ve başıma ne gelsin? ne göreyim?
    yüce tanrım lysde hayatımın aşkını buldum ve yolda sırayla ben onu o beni takip ederken kaybettik birbirimizi ://

    YanıtlaSil
  4. Sınavlara girmek iyi ya. O kadar taş çocuğu aynı anda görüyoruz falan. Ama üniversite olunca bugün sınava girerken bir sağa dönüyor kafam bir sola yaraaappim Ankarada ne çocuklar varmış da ben niye görmedim dedim her biri için :D

    YanıtlaSil

çok mantıklı