22 Kasım 2010 Pazartesi

Kişiliksiz'e Mektuplar 3

Sevgili Meleğim,
Son iki gündür birbirimizi yiyoruz.Daha doğrusu benim süper şizofrenik kıskançlıklarımı görüyorsun.Ama elimde değil napıyım ? Seni o kadar çok seviyorum ki bir başkasını sevmeni kıskanıyorum.Başkasının seni sevmesini kıskanıyorum.Çünkü benden daha çok sevebilir diye korkuyorum.Tabi benim gözler kararıyor o zaman.

Bugünkü muhteşem kavgamızın kahramanlarına sevgiler.Onlar olmasa kavga edicek sebebimiz olmıycak!

Seni kaybettim sandım bugün.''Bunu unutmuycağımı bil.'' dedin ve zaman durdu sanki o zaman.Bir anda sıradanlaştım senin için.Hiç kimse oldum sandım.Ölüm gibiydi o dakikalar.

Sonra bana ''Kullanmayın beni,zarar vermeyin...''dediğinde nefes alamadım.Kalbimin üstüne biri yumruk indirdi sanki.Gitmen kabusum olurdu.

Kendimi suçlarken ''Yapma kahroluyorum'' dedin.Bütün kaslarım kitlendi.O kadar şeye rağmen hala beni seviyordun ve bu beni çok kötü hissettirdi.O kadar üstüne geldim ve sen hala bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaptın.Gerçekten seni hakedicek naptım?

O kadar düşüncelisin ki...''The Kills''i unutmadın.Onlar benim mükemmel çiftim.Ve sen tıpkı onlar gibi olmamızı söylediğinde bu dünyada uğrunda ölüncek biri olduğunu gördüm.Bu senden başkası olamazdı.

Bazen mükemmel çiftmişiz gibi hissediyorum...

Tüm hayatımı biliyorsun nerdeyse.Ve o kadar merhametlisin ki...

Uçabilirim ama kanatlarını bana vermelisin.Karanlıkta parlayabilirim ama senin ışığını istiyorum.Sevebilirim ama kalbine ihtiyacım var.Benim olmaya geldiğin günü kutsa.Meleklerin kanatları seni bana getirdi.'' ''

Meyve tabağındaki Vişnen V.

30.08.2010 Saat 05:01

5 yorum:

  1. meyve tabağındaki vişnen....

    YanıtlaSil
  2. Ben o tatlı meyvelerden değilim sister [:

    O The Kill'sin en sevdiğim şarkısına gönderme aslında Sour Cherry [:

    YanıtlaSil
  3. Ben buralardan uzak kalınca bu mektupların başını kaçırdım, sen ne zaman sevgili yaptın. Geriye dönük okuyacağım ama merak ettim.

    YanıtlaSil
  4. Hiç yapmadım hiç anlatmadım ilk kez anlatıyorum sister birşey kaçırmadın [:

    YanıtlaSil
  5. Kaçırmadıysam süper o zaman (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı