29 Ocak 2010 Cuma

Büyüyünce Ne Olcaksın Voodoo? Mutlu Olcam!


Peki. tamam. Kaldığımız yerden devam edelim. Sonuçta ölümü düşünerek ne kadar devam edebilirim. Halimcegünce bir şey söylemişti hala aklımda ''Geçmesini istediğin zaman, geri kalan ömrünün azalmasına yol açıyor.''

Ve evet hayat çok kısa. Bıraksalar ölümsüz olmayı tercih ederdim. Sabah kalktığımda kalın perenin arasından süzülen ışıklar. Sokağa adım attığım andan itibaren içimi dolduran berrak hava. Her mevsimin kendine özgü neşesi. Ben hiçbir zamanda değil tam bugün tam şu anda yaşamak isterdim. 80leri seviyorum o zaman yaşamak farklı olurdu. Ama bu an şu dakika işte yaşamak istediğim yinede bu saniye olurdu.


Karlar saçlarımdayken mutlu olurdum yine.Kar topu savaşında üstüme çıkıp ağzımı kar dolduran birine ihtiyacım var belki. Ya da hediye almak için ısrar edince 6 kilometre koşturan biri. Belki de hiçbiri. Sadece istediğim gibi ihtiyacım vardır. Başkalarının bana giydirmeye çalıştığı hayattan daha başka.Bir mesleğim olmasada olur karnımı doyurcak kadar param olsada olur. Başkalarının istediğini istemiyorum.Para,aşk,ev,yat,araba,güzellik.. vs.


Ben ben olmak istiyorum.Ve hayat hala devam ediyor. Önümde bir kağıt ve sürekli yazlıyor hemde görünmeyen ellerimle. Siz buna kader diyorsunuz.Ama benim yazdığım birşey ancak benim hayatım olabilir. Birşeyleri değiştirmek istemezdim geçmişime dair. Hepsi çok güzeldi. Kalanı da öyle olcak. Keşkelerle ayrılmıycağım bu dünyadan.


O zaman bu size gelsin. Yağmuru hissettiğiniz anda,hayata kollarınızı sonuna dek açarak yaşayın. Tıpkı karda düşüp gökyüzünün ne kadar güzel olduğunu farketmek gibi.


">

2 yorum:

  1. Bir dua (veya dilek de diyebiliriz) vardır,arada tekrarlarım kendi kendime,
    "Allahım,
    değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü,
    değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenme gücü,
    ve en önemlisi de,
    bu ikisini birbirinden ayırabilme izanı ihsan eyle"
    Öyle veya böyle hayat devam ediyor canım,bundan sonrasının nasıl geçeceği senin elinde,
    Sevgiyle ve umutla kal...

    YanıtlaSil
  2. Bundan sonra böyle dua ederim halimcegünce, herşey gerçekten benim elimdeymiş yeni farkediyorum daha fazla geç kalmamışımdır umarım (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı