24 Ocak 2010 Pazar

Evlenilecek Teklif Var Eğlenilecek Teklif Var



Laylayloyloy Voodooyla İzdivaç xD O değilde bugün bazı şeylerin farkına vardım diyebiliriz aslında.Bugün değilde bayağıdır diyelim.

Ben evlilik karşıtı bir insandım. Evliliği devlet izninde sevişme olarak görüyordum. Hatta o düğünleride ne güzel bu akşam sevişcez teyteytey şeklinde mutlu mesut bir kutlama olarak görüyordum. Aslında düğün hala öyle ama neyse. Dur germiyim ortamı.




Evlilik aslında insanların birbirine aitliklerinin somut göstergesiymiş. Aitlikten kastım aldatmamak değil sadece. Her anını paylaşabilcek, hiç sıkılmadan ömrünün sonuna kadar herşeyi birlikte yapcağına dair söz verme şeysiymiş.Her zaman mutlu olmak değil birlikte depresyona girmekmiş.

Ama hala bana saçma gelen kısımları var. Yüzük ne abi. Çıkarınca bekarmışsın havası yaratıyor. Bence en güzeli eşşek gibi bir dövme yaptırmak.Ben evleniceksem eğer eşim olcak canına susamış çok şanslı beyfendi bu arzumu kabul etmek zorunda ,mecbur falan xD Yazdırırız müsait bir bölgemize ''Sonsuza dek birlikte Voodoo(KALP)Kişilik'' diye.Oh.

Sonra o düğün işini yapmıycağım. Nikah yeter. Ne lan o öyle herkese limonatayla pasta mı dağıtcam. Zıkkım yesinler. Altın olayını nikah töreninden sonraki kısa kokteylde taksınlar uzatmasınlar.

Gelin hamamı isterim ama. Şöyle bir güzel keselesinler beni. Tellak hanım teyze şöyle pestilimi bir çıkarsın istiyorum. Yok lan. Ondan değil de hani hiç görmedim öyle birşey. Merak ediyorum nasıl oluyor?Ne yapıyorlar falan.

Yalnız ne güzel sapıttırdım konuyu. Benim düğün planlarıma geldik.Şimdi asıl mesele bu evlilik teklifini her kız özel olsun ister farklı falan. Evet abi her kız ister. Yok öyle kuru bir evlen benleyle evlenilmez. Geçen gün yazdım google'a okuyorum. Her tıkladığım başlıkta rüzgar yelkenlisiyle kızın evinin çevresinde uçan herifi anlatıyor. Koskoca dünyada bu mu yaratıcılık dedim.


Eeee Voodoo sen söylede görelim diyorsundur. Ya bir ara facebookda bir video vardı. Acayip hoşuma gitmişti, çok ilginç gelmişti çünkü. Onun gibi olabilir mesela. Adam sabah uyanıyor. Kızın parmağına ip bağlıyor.Kız uyuyor tabi. İpin diğer ucunu pencereden aşağı atıyor. Sonra o diğer ucunu karşı binaya çıkartıyor daha yüksek bir yerine. İpi çekiyor. Kız uyanıyor pencereye gidiyor. Karşıda kocaman benle evlenir misin yazıyor?Adamda ipin kendi tuttuğu ucundan yüzüğü bırakıyor.Yüzük ipte ilerleyip çat kızın parmağına giriyor. İşte böyle mükemmel bir hayalgücüydü herifteki.


İşte bende böyle garip birşey istiyorum. Yok şarabımdan yüzük çıksın. Yok basket maçının ortasında kameraların önünde evlilik teklif etsin. Abi afedersin ama bunlar çok dandik şeyler. istersen ağzından alev çıkart ister şıpagat aç yinede sıradan. Ha kızla sevgili olmak istiyorsan yap. Bir ihtimal etkilenir hani. Ama evlilik için çok özel olcak.


Benim kuzenin sevgilisi var işte. Kızın doğum günü. O zamanda dalıştalar. Suyun altında sen diz çök. Elinde mücevher kutusuyla. Kız heyecandan hızlı hızlı nefes almaya başlamış. Bu tahtaya ''Doğum Günün Kutlu Olsun'' yaz. İyi aferin dedim. Hepimiz bekliyoruz evlenme teklif etcek bu kolyeyi çıkartıp kıza takıyor suyun altında.Böylede kazulet kuzenlerim var işte. Bende acayip romantik bir insanım o hayvanlara göre.


Mesela böyle olabilir. Denizin ortasındayız. Tekneye bir şişe çarpıp durur ben sazan gibi alırım. İçindeki kağıtta bir şiir, şiirin sonunda evlenme teklifi ,arkamda o şanslı kişilik elinde yüzükle kabul etmezsem beni tekneden atsın o zaman.


Yada eve gelirim. Bir not bulurum. Notta aşağıda seni bekleyen ata bin yazar. Ata bakarım yanında birisi vardır o da bir kağıt verir.Kağıtta çiftliğin sonundaki meşe ağaçlarına gel yazar. Ben giderim dıgıdık dıgıdık. Ben yaklaşınca gökyüzüne havaifişekler salınır. O havai fişekler ''Çocuklarımın anası ol kadın !!'' gibi hödükçe yazı yazmaz tabi. ''Ölene kadar elimden tut'' yazar muhtemelen.


Rocky filmindeki gibi sadece ''Önümüzdeki 50 yıl için bir planın var mı?'' derse bilsin ki elime geçen ilk porseleni kafasında kırarım. ''Evet var, cehennemin dibine gidesice pis ayı!!'' der basarım tekmeyi.


Ama herhalde en etkileyicisi. Guadeloupe adasındaki 5 yıldızlı tatilimiz sırasında otel odasını Voodoo bebekleriyle süsletip kendi Voodoosunu bana verip ''Sonsuza kadar sana aitim'' dediği an , ben salya sümük ağlamaya başlarım. Sonrada ''ühühüh elbette ühhüü hayır ühühü diyemem'' falan derip hafif adrenalinli bir cevap veririm.


Ya öyle işte. Yada '' Ölene dek senin yanında uyanmak istiyorum''da çok cazip bir seçenek.

5 yorum:

  1. zevkle okudum bitirdim.yazılarınla eğleniyorum.kötü anlamda değil ha.eğlenceli yazıorsun yani.böyle bi sohbet havası,en sevdiğim.

    YanıtlaSil
  2. okumana çok sevindim yorumun içinde teşekkür ederim (: bende yazarken çok korkuyorum çünkü bir başlayınca sonlandıramıyorum okunmamamasından çok korkuyorum beğenmene çok sevindim (:(: (KALP)

    YanıtlaSil
  3. Ben de beğenerek okuyorum ama :) Cancağızım ben de aynından düşünüyorum yani farklı olmalı bu evlilik teklifi dediğin.Biraz çılgınım eğer hissedersem ve "işte bu adam" dersem ben teklif ederim adamıma ulen :)Allah utandırmaya ne diyim doğru insanlarla bir ömür diliyorum ...

    YanıtlaSil
  4. ay amin inş xD yalnız sakın sen evlenme teklif etme naza çek kendini eğer seviyorsa o şapsın xD

    YanıtlaSil
  5. benim aklımda çok daha orjinalleri var.. ama söylimicem sonra benimle evlenmek isteyebilirsin :D

    üşenmeden okudum.. harika yazmışsın.. teşekkür ederim..

    YanıtlaSil

çok mantıklı