21 Ocak 2010 Perşembe

Herkes Ahlak Polisi Zaten!

Birkaç gündür yatak istihartinde olunca, laptopu neden icat ettiklerini anladım. İnsan hastayken kullansın diye üretmişler. Bak yatağımda korku filmi izliyorum. Normalde korkarım ama hastayken pek etkilenmiyorum. Algılarım zayıfladığı için olsa gerek. Asıl mesele birkaç gün önce yazmak istediğim yazıyı yazamamamdı.


Şimdi toplumumuz aslında ne kadar cinselliğe aç ondan bahsediceğim. Şöyle ki evde kaldığımda sabah kuşağında Zuhal Topalla İzdivaç falan seyrettim. Bilmem 70-80 yaşındaki adamlar evlenmek istiyor diye bir hor görüyor bizim toplumumuz. Lan dedim herif sanki kadını geceleri inletmek için mi istiyor. Elbette hayır. Yaşlı amcalar teyzeler falan aslında yalnızlıktan dolayı istiyorlar. Abi adam hastalansa bir telefon etmeye gücü olmaz. Ölüp kalsa kim bilir cesedi ne zaman bulunur.Para bir işe yaramaz kullanan oladıkça. Ama bizim toplumumuzun zihniyeti cinselliğe yatkın olduğu için 70 yaşındaki adamı karı götürmek için evlenmek istediğini sanıyorlar.



Diğer bir insan modeli ise, günümüz gençleri. Bazı kadın blog yazarları cinsel deneyimlerini anlatıyorlar yazılarında. Ama bizim asosyal ezik Türk genci napıyor. Lan bu kadın ona verdiyse bana da verir diyor.Kadın blog yazarlarına kimisi küfür ederken kimiside yavşaklık yapıyor. Ulan azcık mantıklı olun o kadın sana bakar mı? Afedersin sikinde bile değilsindir. Muhatap olmaz senle. Çünkü sen ABAZA dediğimiz görgüsüz ayının tekisindir.Niye seni ciddiye alıp cevap versin değil mi?


Şimdi dersiniz ki yazmasın efendim. Neee yazmasın ? Erkekler yaşadıkları ilişkileri 1e 10 katıp sanki büyük birşey başarmış gibi anlatınca onlara kimse birşey demiyor. Bir kadın çıkmış yazınca ''Oro*pu''damgası yiyor var mı böyle birşey ya? İtoğluitler o toz kondurmadığın herif kimi götürüyor sanıyorsun.Erkek adam erkek mi sik*yor bu devirde?


Cinsel olarak baskıcı olarak yetiştirilince bir kız birisiyle ilişkisini anlatınca koskoca Türkiye'de bir tek o yapıyor sanılıyor. Bir tek o kadın veriyor. Bir ordu dolusu herifle birlikte olmuş diye düşünülüyor. Ha canım aferin sana. K*duğumun ülkesinde zaten kadına gereken değeri vermiyorsun. Kalkmışsın bir güzelde giydiriyorsun ''Fahişe''diye. Ohhh ne alaaaa. Sen uçkuruğuna iki dakka sahip çıkamıyorsun bıraksak duvardaki deliği becerceksin. Ama gel gör hiçbir tozuda konduramıyorsun ufaklığına.


O yüzden başlatma namusuna, ahlakına. Önce kendini düzelt sonra o amuda kalkıp düşünen erkek müsfettelerini düzelt sonra kalk eleştirini yap. Tabi yapabiliyorsan.

O yetmemiş birde laf uydurmuşlar ''Kadının en büyük düşmanı kadın'' burdan onlara hadi be ordan diyorum.Kadının en büyük dostudur kadın. O salak feminist derneklerini kastedmiyorum. Çünkü onlar bıyık takıp poz vermek dışında hiç bir sik*m yapmayan uyduruk dernekler.Bir kere en başta biz erkekler gibi karşı cinsten arkadaşlarımıza potansiyel sevgili gözüyle bakmıyoruz.Arkadaşlık kurcaksak kriterlerimizi vericilere görede ayarlamıyoruz. Ama bu yalan yüzünden her kadın birbirine şüpheyle yaklaşıyor. Bir kadını en büyük düşman olarak gösteren ağzına sıçtığımın zihniyeti yüzünden doğru düzgün iletişim sağlayamıyoruz.


Biraz yazıyı uzun tuttum ama delirdim efendim. O kadın blog yazarlarına yapılanlardan, yapıştırılan etiketlerden dolayı çıldırdım.

Bu yazıyı noktalarken Ahmet Altan'ın Ey Kavmim adlı denemesinden bir söz yapıştırırım bu gerçeği anlatan.


''Sen, Gündüzleri Maria Magdalena'yı orospu diye taşlar, geceleri koynuna girmeye çabalarsın.''

20 yorum:

  1. yazını okuyunca beklediğime değmiş dedim. Uzun yazı yazmakla ilgili bi sıkıntı yok ayrıca. Uzun yazıları okumak bence çok keyifli. Bi yerde okumuştum ama sözün sahibi bağışlasın ismini hatırlamadığım için. Şöyle diyodu. Uzun yazılar yüksek dağlara benzer. Bitirmesi sıkıcı olsa da yazının sonu dağın zirvesiyle eşdeğer olduğundan verdiği haz muhteşemdir. Böyle bişeydi:) Yaşadıkları ilişkileri anlatanlarla ilgili bi ufak not veriyim. Yaşadığı ilişkiyi anlatan biri gerek erkek gerek kadın olsun bana inandırıcı gelmiyor. Yapan birinin gerçekten bunu internet üzerinde bangır bangır, ballandıra ballandıra anlatacağını kabullenemiyorum. Özel bi durum değil herkesin yapabileceği bişey sonuçta. Salla parti hikayelerdir diye geçip gidiyorum. yorum uzadı galiba. Bokunu çıkarmıyım. Görüşürüz:))

    YanıtlaSil
  2. öncelikle beklediğine değdiyse ne mutlu bana aslında çok tereddüt ettim ama çok teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğun için (: Bende uzun yazıları ruh halime göre okuyorum bazen baktım konu sarmıyor 3. paragrafta bırakıyorum bazen (:$).

    Ayrıca dağ betimlesiyle ilgili alıntı kendimi çok birşey sanmamı hissettirdi onun için ayrıca teşekkür ederim acayip mutlu oldum öyle böyle değil neyse şımarmıyım şimdi :P

    Banada bazen öyle geliyor. Ama bazende cesaret gibi geliyor kadın yazınca. Erkeklerin hepsi yazıyor onu götürdüm bunu indirdim şunu bindirdim diye. Ama genelde kızdan ayrıldıkları zaman yazıyorlar. Kıza bok atmayı pek seven bir erkek milletiyle karşı karşıyayız sanırım xD Evet benimde yorumum yazı oldu süper oldu xD

    YanıtlaSil
  3. Bilmiyorum bendemi bi bozukluk var ama arkadaş arasında da normalde de böyle şeylerin paylaşılması hoşuma gitmiyor. Ayrıca bir erkeğin anlatmasını harbiden anlamıyorum. Bizim çevremizde bu tür şeyleri anlatan tipler genelde kabaca tecrübesiz tipler. İspat derdi olan tiplerdi. Ulan napıyım ben senin nasıl yaptığını. Belki bizim arkadaş çevremize göre bişeydi. Ehhh beni ben bağlarım yaa. İsterse televizyona çıkıp anlatsın umrumdışı!:)

    YanıtlaSil
  4. Ya aslında olgunluk böyle birşey.Bu şeyler sadece ergenlikte olan şeyler. Kendini ispat çabası falan. Ama adam 25 yaşında olup anlatınca ben gizli eşcinsel damarı var diye düşünüyorum. Hatta kızlarla konuşurken ''skerm seni'' diyen adam da kesin vardır bu homoluk. Çavdar tarlasında çocuklar kitabında geçiyordu. ''Hiç bir aptal kendisine aptal denmesinden hoşlanmaz''dı. Bahsettiğim durumda böyledir birisine ''Oğlum gaysin ya sen'' dersen gel de gösteriyim kim gay derse bil ki bir eşcinselle karşı karşıyasın xd

    YanıtlaSil
  5. bizim okulda vardı aynısı. Vay anasını sayın seyirciler. demek gaymiş heee:))))))))))))))) dağıttın abi beni yaa:)))

    YanıtlaSil
  6. ama abi öyle ya mesela ben sana salaksın dersem gülüp geçersin çünkü salak değilsin şaka olduğunu anlarsın ciddiye almazdın ama mesela kendisinin salak olduğunu düşünen birine desem ağlar zırlar falan. Bizim okulda böyle bi kız vardı. Salaksın diyince ağlıyordu çünkü gerçekten salaktı yani. Bunlar tecrübe edilmiş bilgiler xD çok pis dağıtırım xD

    YanıtlaSil
  7. işte blog içi eğitim ve sorumlu gazetecilik. Breh breh breh:)) o zaman ben birinin salak olup olmadığını anlamak için bütün arkadaşlarıma salaksın sen diyim tepkiye göre hareket ediyim. Gülerse tamam diyosun:))))))))))

    YanıtlaSil
  8. öyle deme abi şimdi ben denedim ona göre arkadaşlık kurdum. Direk aptalsın lan sen dedim mesela bana küsenler oldu ama gülüp geçenlerde oldu. Gülüp geçenlerle arkadaş oldum ama diğerleri anti-voodoo team kurdu falan xD

    YanıtlaSil
  9. aga o değilde ben yukardaki Maria Magdalena'yı Nelson Mandela diye okumuşum:)))))) dağın zirvesinde oksijen çoğalıyo ya ondan kesin:))

    YanıtlaSil
  10. ahahahahha ay yarıldım xD cidden inanmıyorum yiğit ya xD daha öncede saçmalamalarımı okuyamamıştın xD

    YanıtlaSil
  11. bu kadar yarıldık yeter. Hadi kal sağlıcakla abi. iyi akşamlar. Chat odasına çevirdim blogunu kusura bakma artık:))

    YanıtlaSil
  12. bir blog senden kıymetli mi yiğit al senin olsun veriyim şifreyi xd sen yaz yazıları xd

    YanıtlaSil
  13. yağar bu hava. çok gök gürültülü:)))

    YanıtlaSil
  14. bizim burayı kar vurdu sabahtan beri kar perisi yapıyoruz annem çok kızdı hala çocuk gibi davranmama artık nasıl olgun kız gibi davranılıyorsa bilmiyorum 18 nasıl bi salaklık 1 gün içinde eşek kadar kavramını olmamı bekliyorlar xD

    YanıtlaSil
  15. Keşke benim anacımda yanımda olsa da beni fırça manyağı yapsa. Kıymetini bil olm işte sende. Eşek kadarsın diyosa eşek kadarsındır. Olgun ol diyosa olgun olacaksın. O kadar.!!

    YanıtlaSil
  16. Ben babamı özledim :( uçanda kuşlara malum olsun ben babamı özledim hem babamı hem annemi ben babamı özledim :(

    YanıtlaSil
  17. Evlilik sadece cinsellik değildir. Ruhen birsbütünlüktür. Ruhen bütünlük yoksa ben ne yapayım evliliği. Cinsellik, hayvani bir dürtüden ileriye gidemez zaten.

    Kadınların istemesi önemlidir. Erkek işte o zaman müşerref olur. Kadın da erkek de aynı değerleri paylaşır esasında. Biri yiğit ve kahraman olacak, diğeri ise fahişe olacak! Yok öyle bir saçmalık!

    Fuhuş çetelerinin yaptığı rantçılık zulmdür. Bunlara göz yuman da zalimdirler. Belki sizler de duymuşsunuzdur. Fahişe sokak köpeklerini sevenler derneğini bile kurulduğunu söylüyorlar. Ne günlere kaldık.

    Bence delilik veliliktir. Dostum iyi ki yazı yazıyorsunuz; hasta yatağınızda olsanız bile!

    YanıtlaSil
  18. Ne diyceğimi bilemedim teşekkür ederim (:

    YanıtlaSil
  19. ellerine sağlık beybi cidden manyak yazı olmuş bir ara bende değinmek istiyordum/istiyorum benzer şeyleri söylicektim ama bu kadar güzel dile getiremeyebilirdim/getiremeyebillirim muhtemelen. bunun için sana bi bira ısmarlarım:D tekila da olur sen seç:d

    YanıtlaSil

çok mantıklı