8 Ocak 2010 Cuma

Kim Lan Bu Kız?

Oha var ya bağırmak istiyorum böyle nasıl diyim öyle işte. Neden yine sapıttım? Mutluluktan lan. Madonna'nın Huuz det görl filmini izledim ve gelecekteki kendimi gördüm. Gerçi aslında o kadar gelecek demeyelim daha şimdide sorun yaratmaya başladığıma göre.Yani pek uzak sayılmaz. Böyle aynı onun gibi giyindiğim ve Ankaranın beni kaldırcak kadar nasırlaşan bağnazlığını çözmediği zamanlardı.

Gerçi hala öyleyim ama annem sağolsun çok yardımcı oluyor. ''Voodoo bu ne hal böyle mi çıkıcaKsın dışarı ay sen beni millete sakız mı etceksin. Git üstüne başına bişiler al.'' diyip engellemese ben herhalde Nüdist falan olup çıplak gezcem. Tabi hayır yani sadece eteklerimin boyu biraz fazla kısa. Hatta ''Eteğini giymeyi mi unuttun?'' gibi tepkiler alabiliyorum bazen. Gerçi takmıyorum. Allahın verdiğini kuldan niye esirgiyim :P İşte bir de böyle bir sorunum var.


Saatlerce ayna karşısında kendimi incelerim. Tanrım bu ben miyim ? Who'S that Girl? Kendimi çok seviyorum. Psikoloğumun doldurmam için verdiği ankette bile ''Benim.............................'' kısmına ''Vücudum Çok Güzel'' yazcak kadar kendimi seviyorum.


Ne biliyim güzel bacaklarım var ve boyuma göre uzunlar. Yani vücudun %70i bacak %30 u gövde falan. Tabi bunlar benim orantısız olduğumu göstersede. Bakınca belli olmuyor. Ayrıca valla kendim için giyiniyorum.Yani kimse beğensin diye değil. Öyle olsa off bu ne renk cümbüşü diyenleri takmam gerekirdi. Ki tırt yani.

Ben İstanbula gidince çok sapıtıyorum kuzenler biliyor yani benden uzak yürüyorlardı tanımıyoruz gibilerinden. Ama gel bana sor ben çok eğleniyordum. Mesela bir de gidip kestiğim çocuğa ''Naber ben çok sıkıldım bildiğin iyi bir yer var mı ?'' dediğimde. Erkek kuzenim katil oluyordu. Hayır çocuğu değil beni öldürüyordu. Ama cidden muhabbetleri sıkıcı be abi.Hatta bir ara bende onlar gibiydim. ''Dıdısının dıdısının yorumu hakkında ne düşünüyordun Hoze? '' Ben var ya o dıdısına çakayım. Bana ne lan benim yorumum önemli ve hemen söylüyorum '' Mal gibi lan yorum yapmaya değmez'' xD

Ya bende bir de odaklanma eksikliği olduğu için konudan çok sapabiliyorum. Düşün yani Madonnadan geldim buraya xD Ama valla ben küçüktüm ilkokul 4e mi ne gidiyordum. Daha o zamandı benim idolüm 'Madonna'(virgül)daha ufakken ilahlaştırmıştım.Öyle bir sevgiydi ki madonnayı sevmeyenlerle konuşmuyordum. Annem Madonna olsa keşke diye rüyalar falan görüyordum.

Neyse ya ben size sigaraya bırakma sırrımı söyliycektim. Ne kadar delirsemde içmiyorum falan. Ben uykuyu acayip severim. Yani uyku mu çok para mı deseler Uyku diyceğime eminim.Paranın satın alamıycağı tek şey yani. Bir de duygular falan var ama popüler kültür sağolsun artık onlarıda parayla satın alabiliyoruz. En azından ben alabiliyorum...Bak gene konu dağıldı. Neyse işte ben dumanın olduğu ortamda imkansız uyuyamam. Burnuma hiç bir koku gelmiycekde ben uyucam. Neyse işte ben sigaraya başladım koku falan almıyorum tabi. Sonra baktım ciğerlerde bir katran varmışcasına zor nefes alıyorum. Dedim sikerim lan Bridget Jonesuda Nancy Spungenide ha. Evet her sigaraya başlayanlar gibi önce sevgilimi dert edip başladım sonra püf ,ben ölceğime o ölsün hayvan dedim,bir de uykuya olan aşkım Eski sevgilime olan aşkıma baskın çıktı. Bıraktım falan. Yani şu an çok kızsam öfkeden ölsem bile içmiyorum. Diyorum ''Bak Voodoo içersen uyuyamıycan, onu istemiyor musun? '' İç sesime çok sesli yanıt veriyorum ''Tamam yaaa :( '' diye.


O yüzden sevgili zıkkım içesiceler size tavsiye: elbet hayatınızı sikiyordur bu lanet ,sadece sikilen şeyleri daha çok sevdiğinizi farketmenizi tavsiye ediyorum.Burdan da içenlere tez zamanda hakkı rahmetlerine kavuşmaları için dua ettiğimi belirtmek istiyorum. Tabi benden nefret edin diye söylemiyorum bunları. Ama siz ölümü zaten istiyorsunuz. Haksız mıyım ? İçiyorsan tek sebebi vardır ölmek.Neyse çok laf sokmıycağım.


Kim bu kız diyorsan hala, cevap veriyorum hemen sevgilim ?


'' Senin kabuslarına giren aşık olmamak için kuyruğunu bacak arana kıstırıp arkana bakmadan kaçtığın biricik sevgilin biricik sevgilin Voodooo!!!''


LayLoyLayLoy....
var VideoID = "12214"; var Width = 425; var Height = 344;

">


2 yorum:

çok mantıklı