2 Ocak 2010 Cumartesi

Uzun Yazı 3-5 Ayrı Konu Nasıl Bağladın Dersen...

Ya ben düşündüm de çoğu şeyi isteyerek yapmışım ama birilerinin dürtmesiyle. Mesela tenise raketi elime alıp korta adım attığım ilk anda işte olmam gereken yer burası dedim. Sonra kurslar 300 liralık götümüze kol gibi giren raketler falan filan. Noldu sonra bıraktım mecburen. Hala içimdedir. üniversiteye gidiyim yeniden başlamaya inat ettim. Takım sporlarlarıyla pek aram yok be hacı. Birisi hata yapınca affedicek sabrım yok.Tenis öyle değil ama fileye takılınca raketi yere fırlatıp aaaaaaaaaaaaaah diyip dişlerimi sıkardım. Çok acayip geçirirdim. Gördündüğü kadar basit sanmayın yada karı-kız sporu demeyin. Ne erkeklerin ağzına sıçmışımdır. Biri de aşık olduğum çocuktu.Aklı sıra erkek ya güç gösterisi yapıp servislerden sayı kazancaktı. 3 oyunuda aldığımda ağlıycaktı. Ama şerefsiz bir antrenörüm vardı. O kadardı ki ben kazanmama rağmen bir üst turnuvaya o itoluiti sokmuştu. Sikerim böyle işi diyip terkettim.


Sonra küçükken annemler baleye yollamıştı.Ama ben 2 ay sonra ''gitmek istemiyorum ayaklarım çok acıyor'' diye ağladığım an beni almışlardı. Aslında yalandı. Sürekli beni kısayım diye hor görüyorlardı kaltaklar. Sürekli üstüme gelince annemlerin katı kurallarının dışına sıçramayı başarmıştım.


Şimdi ise o kadar özgürüm ki her söylediklerine geçerli cevaplar veriyorum ve bişi diyemiyorlar. Sadece ev konusu biraz karışık. Hala onların istedikleri saatlerde eve dönüyorum. Haklılar etraf it kopuk dolu. Tek başına olmak zor. Dün daha cafede otururken yan masadaki itlere biber gazını gösterip sustum. Başınızda erkek olmadan doğru düzgün cafede oturamıyorsunuz. Otobüste abazalar yanınıza oturmaya çalışıyor. Napcağınızı bilemiyorsunuz akşam saatinde.


Az önce bir hatunla tartışıyoruz yeni yıldan beklentin ne falan. Ben klasik sıraladım. Mimar Sinana gitcem sonra çok yakışıklı ve zeki bir sevgili bulcam (ay var mı öyle bir erkek). Sonra kız nasıl biri olsun dedi. Ne biliyim tesadüfen gelsin dedim. Ama nasıl bir tip işte diye ısrar etti.

Bende Siparişimi verdim tabi ''Esmer olsun onların ten kokusu çok huzur verici oluyor, sonra çok güzel dişleri olsun hatta diş fırçasıyla falan dolaşsın, gözleri iri olsun iri gözlüler güven verir çünkü, sigara içmesin ama böyle arkadaşlarla bir yere gittiğimizde içsin çünkü bende içerim.Benden bayağı uzun olsun 1,80-85 ideal yani böyle geniş omuzlu olsun koruyucu gibi. Burnu küçücük olsun yada boncuk gibi. Temiz ve bakımlı olması da ön koşul herşeyden önce. Böyle kayısı gibi bir teni falan olmalı. Saçları çok uzun olmasın. Böyle dağınık dursun. Bıyıklı olabilir hatta ''Anan gibi saç uzatcağına baban gibi bıyık bırak'' diyebilceğim türden. Sonra acayip zeki ve olgun olmalı, çocukluk sevmem zaten ben çocuğum beni olgunlaştırcak biri olsun. Zeki olmasından çok, çok bilgi birikimi olmalı ,her konudan konuşulabilmeli, böyle gerektiğinde futbol diyorsa gerektiğinde eskrimden de hakkını vermeli. Hep benden üstün olmalı tabiki. Sonra işte az birazda ünlü ve popüler olursa yemede yanında yat'' dedim xD Evet ben de o taş bebek meraklısı kızlardanım sorun o ki istediğini elde eden o kızlardanım xDEğer çevrenizde tanımlarıma uyan birini tanıyorsanız 0506-jfjfndnsdksdn oldu canım öpüldün xD


Geçen gün gazete okurken rastgeldim bu konuya parmak basıyım dedim. Erdil Yaşaroğlunu ailecek sevip izliyoruz. Annem altıngünlerinde Erdil abinin espirilerini yapıyor demiyceğim ama.cidden karnım patlar okurken. Zaten bir o, birde Yiğit Özgür.NEyse abi gazetede kısa bir röportaj yapmışlar ama açılan davaları çok acayip eleştirmiş okurken ben bile güldüm suçlamalara mesela ''Tayyip Erdoğan için 'Acı,elem ve ıstıraba gark olmuştur' '' diye bir gerekçeyle açılmış Tayyipler Alemi adlı kapakta 8 figür için figür başına 5bin liradan toplam 40 binlira tazminat istenmiş. Dedim ki ''Yarası olan üstüne alınır'' Sevgili Tayyip biz ilk kez senin gibi bir devlet başkanı görüyoruz o yüzden bu garip tepkilerimiz. İnsanlar o kapaklara kapak olmak için para ödüyor sen bedavadan kapak oluyorsun daha ne istiyorsun be azizim. Keşke beni çizseler. torunlarıma gösteririm bak yavrum beni çizmişlerdi ahh ahh hey gidi günler hey derdim. Eeee azizim kimisi bulamaz kimisi de bilemez. 'MetÜst' abime de dava açmışlar 'Toplumun ahlkanı bozuyor' diye. Dedim ey güzel insanlar. Mizah dergilerinin amacı 18-25 yaş arası genç topluma hitap etmek amaçlı çıkarılmıştır. bu yasal gözükendir.Ama toplumumuzda 12-18 yaş arası bir okuyucu kitleside bulunmaktadır. Ayrıca toplumun ahlak değerlerine karşı bir terslikde yoktur. Ailesel olarak çöküntü yaşayan bir toplumdayız. Ailede terbiye verilmiyorsa ahlak anlayışı yoksa çocuk da neden olsun. Sen bak evladım bunlar bunlar da var ama bunlar çevremiz tarafından hoş karşılanmıyor dikkat et demezsen çocuk bu karikatürlerde gördüklerini herhangi bir konuşma ortamında anlatırsa o zaman ahlak bozan dergi oluyor der kendini aklayıp paklarsın. Sana burdan kocaman '''YOK EBENİN!!'' diyorum. Ebeveyn olda görevlerini yap sonra suçu mizah dergilerinde falan bul.



Neyse abi Bilim teknik denen zımbırtıya zam gelmiş ona sinirlerim bozuldu. Bu arada uykusuzun kapağını Oky çizmiş herhalde onun çizgisi yani bariz belli.Bu arada acayip derecede her çizerin çizgisini bilirim bir kere ahmedinkini bilmeye çalışmıştım cihan kılıç çıktı ben bozuldum ama gelde toparla ahmed dalga geçiyor benle ahah hani biliyordun ya diye diyorum tamam ya tokat gibi indi gerçek suratıma o da kıyamıyorum veda busesi gibi insin diyip çıkıyor. Böyle de dayanılmaz bir insanım işte xD Ondan değil de insanlara nasıl davranırsanız öyle davranıyorlar. Ben mesela herkese 10 üstünden değer veririm. Bizim Naylon 3 Alex 1 Balıkadam 8 Ahmed 10
Sevgilim dublesıfır xD



Onu siktiredelim şimdi. Future Mail diye birşey duymamış olamazsınız. Kendinize mail atıyorsunuz ama mesela ne zaman gelceğini siz belirliyorsunuz. 10 yıl sonrasına atıyorsanız 10 yıl sonra mail gelen kutusunda falan. Bende bugün attım. Seneye istediğim bölüm olmazsa daha az üzülüyüm diye tesselli ikramiyesi tadında bir mail oldu. Evet sizde kendinize atın bakalım neler değişti neler kaldı xD


Not: Kendimi seviyorum lan. Böyle güzelim falan. Aslında çirkinimde herkes güzelsin diyip tesselli ediyor gibi hissettiğimden çirkinim diyorum biliyorum yoksa bende güzel olduğumu. Ama ne biliyim lan güzelim işte ama önemli olan zeka ben zekiyim işte xD

2 yorum:

  1. "La havle....!" Tenis yapan sporcular daha relaks olurlar. Sporcunun ahlaklısı mkbuldür derler ama, sen kontrolden çıkmamalısın.

    Bale işiu zordur. Aynı zamanda aristokratlara yrar. Folklörü deneseydiniz belki dahv iyi gelebilirdi.

    Geç saatleörde eve gelmek anne babalar için tedirginluik yaratabilir. B?u herkes için geçerlidir sanırım. Başta can güvöenliğimiz yok ki! Zibidiler de cabası.

    Erkek vrkvdaş mı dedin? Bence bahtı güzel olsun. Senin de, erkek arkadaşının da. Tencere yuvarlanmalı, kapağını bulmalı. Fazla detaya girmemelisin. Şurası böyle, şurası şöyle diye.. Allah'ın işine karışmamvlısın. Bırak Kalp, kalbi bulsun.

    Mizahı takip etmelisin ama, zor olanı takip etmelisin. Sulu mizah bende kepek yvpıyor. Şampuan da kullanmıyorum. Annem köyden organik sabun geturuyor. Onu kallunırım ben.

    YanıtlaSil
  2. öncelikle tenis yapılmaz oynanır genelde en azından ben oynamayı tercih ediyorum (: Ki ben ahlaklı olduğumdan bıraktım yoksa o herifin ağzına gözüne kadar küfür ederdim.

    Bale olayı benim fiyaskom küçükken daha mutluydum.

    Geç saatler insanların destrüdosunun yüksek olduğu saatler.Işık bu kadar etkileyebiliyor bizi.

    Erkek arkadaş kısmında farkettiysen kızla dalga geçiyorum.Umrumda değil beni aldatmadığı sürece.


    Ben uykusuzdan şaşmam sulu mizah olduğunuda düşünmüyorum ayrıca pengueni gerçekten sıkıcı buluyorum ama erdil yaşaroğlu hariç ve boşa para vermiyorum pengueni almıyorum o yüzden (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı