12 Ocak 2010 Salı

Voodoo ?

Merhaba, merhaba, merhaba !

Bugün size Voodoo nasıl yapılır onu öğretceğim. Aslında bende bilmiyorum karşılıklı öğreniriz. Ya baktım ben sürekli bu bebeklerden alıyorum. Dedim yazık lan avuç içi kadar şeye 5 lira veriyorsun 8 tane alınca dedim otur kendin yap gerizekalı baban sokakta mı buluyor parayı? Neyse işte gittim bir sürü keçe aldım evet bildiğimiz keçe. Sonra bir avuç düğme. Mumlu ip. Birde yorgan iğnesi. bir kaç parçada renkli kumaş. Evet keçeyi aldım bebek figüründe kesiyoruz iki parça aynı olcak tabi. Sonra yüzü olcak kısmına göz ağız falan dikiyoruz sonrada o kumaş parçalarından yama yapıyoruz mesela bir kalp ! Sonra o iki parçayı dikiyoruz ama küçük bir delik kalcak şekilde içinede basıyoruz pamuğu, sonra tekrar dikiyoruz o deliği. Ve Voodoo hazır.


Sıra geldi büyü şeyine. Şimdi o büyü işi azcık sakat ben korkudan yapamadım ama bir duası var Ay tam dolunay olduğu gece ateş yakıyormuşsun. Bebeği ateşin üstünden geçirip geçirip duayı okuyormuşsun. Dua'da abuk birşeydi yabancı bir sitede vardı ''Voodoo Hoodoo Doll!'' diyordun ayinin tam ortasında. Sonra o artık kime büyü yapıyosan onun fotoğrafı saçı tırnağı birşeysini ateşe atıyordun. Sonra o ruhlar geliyordu. Ruhlar senle iletişime mi ne geçiyormuş. Sonra ömür billah gitmiyorlarmış. Falan filan. Hacı büyü işi sakat. Yani ben yaptım ama tutmadı tutsaydı şu an bu satırları yazmaz çoktan Hugh Grantla evlenmiş mavi gözlü kumral çocuklarım olmuştu.


Neyse efendim şu psikolog işi çok güzel. Tüm moralimi düzeltti yemin ederim. Kadın bir iyi bir iyi sorma yani. Şimdi gidip ona telefon açıcam. Beni mutlaka ara Voodoo dedi. Sen çok yüksek potansiyeli olan bir kızsın dedi. Ee tabi bana da ver parayı bende sana seni seviyorum derim. Hatta çok para ver sana aşığım bile diyebilirim xD Ebesinin şeyi şaka tabi. Yok yani cidden nerdeyse tüm kaygılarım ve korkularımı kışaladım xD


Dün bir de taksiciler kavga etti. Dün durağa 10 metre kala yürümeye üşendim. Yoldan gelen taksiyi durdurdum. Adam hanımefendi duraktan binmiycek misiniz? dedi. Hayır dedim. Sonra duraktan bir adam koştu geldi. Kardeşim napıon sen de durak var burda görmüyor musun da şöyle de böylede beni arabadan indirip başka taksiye bindirdiler. Diyorum Allam çok korkuyorum :( Neden hep benim bindiğim takside sorun çıkıyor. :( Allam nolur eve varıyım diye ne dualar ediyorum içimden. N eyse işte Zaten hep beni bulur böyleleri. Yani gerçekten ilaç prospektüsünde milyonda bir görülen yan etkinin bende görülmesi kadar şanslıyım.


Ay bugünüde ordan burdan şurdan yazarak bitirdik ben gidip ders çalışıyım biraz 3 haftadır yatıyorum bir de Öss ye gircem :(

2 yorum:

  1. Ödülünüz var efenim , tören salonunda bekleniyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili eserce çok teşekkür ederim çok mutlu oldum (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı