10 Ocak 2010 Pazar

Yaratın Artık Napıyım?

Şimdi başlığa bakınca ne diyon lan sen ? derseniz hemen cevabını aşağıya şak diye yapıştırırım.

İstanbuldan kuzenim geldi. Gelmez olaydı. Lan belim doğrulmadı yemin ederim geldiği dakika içersinde odama girip herşeyi alaşağı etti. Ulan bak yemin ederim ağlıycaktım zor durdum.Tüm odayı baştan temizletti bana. Anneminde falan işine geldi bir desteklediler o çatlak karıyı :( Ben diyorum ama bugünün yarınıda var gelecekli düşünün diye :( Ama kimse şeyine takmadı.


Yemin ederim 13 çöp poşeti giymediğim kıyafet çıktı. Dedim vay canına 5 metrekare kadar odaya nasıl sığdırmışım ben bu kadar kıyafeti diye şok geçirdim. Hadi onu geçtim 8 torbada çöp çıkarttık. Ağzım açık kaldı. Dedim vay canına ufacık tefecik içi dolu turşucuk. Kendimi tebrik ettim O kadar şeyi sığdırmak her yiğidin harcı değildir.Yani eğer arkadaşlarımla ayrı eve çıksak falan. Bana bir tuvalet bir banyo kadar yer verseler herhalde plazmayı bile sokarım diye düşünüyorum. Ama ne oldu biliyor musunuz ? Ne zamandır aradığım 4 tane çantayı buldum. Sonra en sevdiğim mor renkli kazağım ortaya çıktı. Bir de 8. sınıf dershane sınav sonucum çıktı Oha harbiden bana xD

Tüm ayakkabılarım kütüphanenin üstünde yalnız ona bozuğum biraz. Boyum kısa lan. 1,68le kütüphanenin üstündeki kutulara tek tek bakcam oldu o zaman ben kaçıyım falan modundayım. Dün akşam saat 9 ama ben sanıyorum gece 2 falan. O derece bir uyku çökmüş üstüme. Bana vitamin veriyorlar ama ben bayılıyorum bildiğin.

Halam da İstanbulu anlatıyor. Şöyle zorda böyle zorda. İyi anasını satıyım gelmiyorum götünüze girsin İstanbul demedim tabi. Kuzenin sevgiliside İTÜ'de olduğu için geldi bana anlatıyor. Biz 4 kızız kaç yıl bisküviyle beslendik. Bak sitenin bekçisi var ama biz yinede korkuyoruz. 2 Oda düşün tıkış tıkış yaşıyoruz. Ev kirası 1,000 lira. Düşün ne kadar zor falan diyor ama ben ağlıycam nerdeyse. Yapım gereği zora gelemem. Hele ki o kadar şeyi düşündükçe boğuldum yemin ederim. Daha da anlatıyorlar. Ritm bar var balık pazarının ilerisinde oranın sahibi bizim dalış ekibinden. Neyse işte. Adam Taksimde 3. barını açmış ama kuzenlerim gidemiyormuş. Yok protestocusu yok tinercisi yok bombalı suikastçisi. Yok polis bile sarkıntılık ediyormuşda yok şöyleymişte. Dedim hiç mi iyi birşeyi yok. Hayır yokmuş. İyi be dedim. Gelip ölücem o zaman başka şansım yoksa dedim. Ne biliyim bir yanım git bunlar karalama kampanyası diyor, bir yanım bak kızım aç televizyonu Müge Anlıyı izle anlarsın diyor.

Bilmiyorum ya ilerleyen bölümlerde görcez Voodoo napcak. Acaba Hayallerinin peşinden mi gitcek yoksa gerçeklerle mi savaşcak.?


Neyse Değerli hayatımın anlamı Blogger. Benim içeri gidip işkence görmeye devam etmem gerek. Şimdi de Suratımda eğrelti bir gülümseyle ''Tanrım sizi çok seviyorum''cuyu oynıycam.


Bu arada başlığın sebebi

Kuzen: Tuz ve Karabiber nerde Voodoo?
Voodoo: Ya ne biliyim Yaratın artık napıyım?=
Kuzen: Yenge bu kızın dili çok uzamış isyanlarda !!
Voodoo: Anne! ekmek bıçağı nerde katil olmak istiyorum.

5 yorum:

  1. sabır,voodoocum sabır...
    misafir,iyi davranmak gerekir :))
    hem öldürürsen İstanbul'a gidip üniversite okuyamazsın unutma...

    YanıtlaSil
  2. Dogrudur, bin tane zorlugu vardir sehir disinda okumanin. Ama onun tadi, zorlugu, zevki de hic bi seye degisilmez.

    Ben evde biriken bos bira siseleriyle ekmek yogurt aldigimi bilirim ki hala iyi ki yapmisim diyorum.

    Ayrica, kotu seyler her yerde oluyor. Kuzenin ve halanin anlattiklari, "aman gelmesin istanbula filan bununla ugrasamayiz" ideolojisinden hallice gibi.

    YanıtlaSil
  3. @halimcegünce misafir dediğin tek o olsa yine katlancağım aama evin içinde 18 kişiydik be hayatım :(


    @amaltheian bende aynı fikirdeyim aslında gelmesin bunla mı uğraşcaz der gibiler. (:

    YanıtlaSil
  4. Sıkıntılar olacak ki hızır yetişsin!

    YanıtlaSil
  5. yetişmedi be o hızır kalleş hızır kuzenimin tarafını tuttu belimi doğrultamıyorum :(

    YanıtlaSil

çok mantıklı