10 Aralık 2010 Cuma

Kişiliksiz'e Mektuplar 15

Sevgili Parmak İzim,
Bugün 11 Eylül... İkiz Kuleleri yıktık birlikte.

Seninle ilk izlemeye çalıştığımız film ''Remember Me''.Ama senin açılmamıştı.O yüzden yalnız izlemiştim.Konusu bugündü.Ve seninle Amerika'ya gitmeden neden parmak izi dövmesi yaptırmak istememin sebebi bu aslında. Filmde bir sahnede der ki '' Parmak izlerimiz dokunduğumuz hayatlardan silinmezler.''

Tıpkı senin gibi.Ne olursa olsun çıkmıycak bir şekilde dokundun hayatıma.Her şey değişti.Senle konuşmayınca eksik gibiyim.Zaman akmıyor.Her şey anlamsızlaşıyor.Güneş gibi olmuşsun yeni farkediyorum.Merkeze çoktan oturmuşsun.Ben yörüngendeyim.

Beni neden seviyorsun? Şimdi bana bunu anlat.Uzun uzun.Sabaha kadar dinleyebilirim.En sevdiğim masalı anlat bana.Sonunu duymadan uyuyacağım.Çünkü sonu gelsin istemiyorum.

Bugün beni neden seviyorsun sorusunun cevabı karanlıkta parladığım içindi.Elinden tuttuğum için.Bunu okuduysan çabuk elimi tut.Tuttuysan devam edebilirim Jesus.Unutma sen ünlü olucaksın.

Ayrıca bu yılki ''Tarzın''ın bana benzemesine sevindim.Pank iyidir.Benle tanışan herkesi pank yaptım çok ilginçtir.Ama benim gibi entel panklar piyasada az (H).Ayrıca sen pank dinlemiyorsun The Kills dışında.Onu da sayemde.Bir de dönek piçsin.Hani Jamie giyiyor diye gömlek giymek istiyordun.Göt bugün çok yakıştırıyorlar diye bir ton hikaye yazdın bana.Bak yine sinirlendim.Neyse seni seviyorum.

Birde sana olan sevgim çok fazla kaldıramıyorum.

Ayrıca bugün ayın 11'i ve özel doğum günüme 1 ay kaldı.Doğum günümde yanımda olmalısın.Birlikte olmalıyız.Hiçbir şey yapmasak bile birlikte olmalıyız.

Ha birde hırs yaptım senle evlenmiycem.Amerika'ya nasıl gideriz bilmiyorum.Güya ''Eşim'' diycektin giderken.Şimdi bir anlık öfkemle kendime söz verdim.Huh.İyi yaptın saftirik.

Ama ya benimsin ya ölüsün dedim.Manyağım yaparım yani.Şimdi uyuycağım.Seni kendimden fazla sevmeyi sevmiyorum ama seni seviyorum...

V.
11.09.2010 Saat 03:13.

2 yorum:

  1. Keşke merkeze sen geçsen yörüngelikten istifa edip. Öbür türlüsü zor :/

    YanıtlaSil
  2. Şimdi güneş benim.Ve Eş'sizim.

    YanıtlaSil

çok mantıklı