19 Aralık 2010 Pazar

Kişiliksiz'e Mektuplar 18

Sevgili Mor Bilezik,
Sana sahilde verdiğim mor bileziği yeniden eline almışsın bugün.İlk önce ''Hangi bilezik?'' dedin.Kalbim durdu.Bileziğin önemi yok.Önemli olan sana vermemdi.O bilezik için bir elbise aldım.Bilezikle aynı renkte :P

Tişörtünü bana vericektin.Hatta bu satırları okurken yanındaysam çoktan soyunmaya başlamışımdır.Ver onu !

Ayrıca yüzüğünü de vericeksin unuttum sanma.

Hah hatta ergen gibi söz yüzüğü de takalım ^^

Birde senin şu ergensel dış görünüş triplerin beni bitiriyor.Lan sana ne milletin ilişkisinden?Sence yakışıyorlar mı? ne demek.Alan memnun veren memnun bana ''Hmmm hayırlısı'' demekten başka birşey düşmez.Sus sakın itiraz etme.İnsanların yakışması dıştan değil içtendir ki sana 524554 örnek gösterdim.Önemli olan ruhsal + tensel uyum.Gerisi bana ne ya.Kurt Cobain-Courtney Love,Sid Vicious- Nancy Spungen,Josh Halloway,Hugh Jackman ve niceleri.Şimdi benle bu konuyu tekrar tartışma lütfen bir triplenirim,ağlarsın.

Ha birde şu telefonunu denize atıcam.Sonra birlikte gidip bir telefon ve hat alıcaz.Tek benim arayabildiğim ve tek bana açık olan bir hat.Artık aç şu telefonları göt!

Sınıfta kaldığın için çok mutluyum aslında.Hep kal sen ya valla bak (: Hatrım için [:

Birde tırnaklarıma bak.Eğer ojelerim parçalanmışsa beni sevdiğini söyle.Parçalanmamışsa da söyle.Çünkü biliyorsun kıskanınca duvarları kazıyorum.

Ayrıca msn'i suratıma kapatma.Yani cevap ver öyle kapat.

Bugün ''Bundan sonra birbirimizin adı 'Hayat' olsun'' dedim.Cevap vermedin bende ''Evet olarak kabul ediyorum'' dedim çat suratıma kapandı.

Birde Frida-Diego gibi olduk gerçekten.Diego'nun burcu da Yay'dı.Ve Frida'yı devamlı aldattı... Sen Diego gibi olma çünkü ben Frida rolünü daha önce oynadım.Tekrar kabullenemem aldatılmayı...

V.
14.09.2010

2 yorum:

  1. biliyor musun bugün babamın mor gömleğiyle mor film kabını birbirine uydurdum. önemli olan renkleri dedim. Saçma di mi? ama aklıma geldi mor bileziği görünce.. :)

    YanıtlaSil
  2. Saçma değil çünkü gerçekten önemli olan renkler.

    YanıtlaSil

çok mantıklı