20 Ocak 2010 Çarşamba

Aşk Gribi 39,5 Derecede


Öncelikle neden böyle dediğimi yazabilirim mesela. Ahmet Altan'ın betimlemesidir. Gribi aşkla özdeşleştirmiştir. Hatta bu yazımı ona göre yazmıştım.

Ay sormayın dostlar. Aşkın ağzına sıçıyım ben. Böyle aşk mı olur. Ateşler içinde kıvrandım gece boyu. Abuk Sapık evet sapık rüyalar gördüm. Issız adada kaldım otobüsle eve döndüm. Daha neler neler. Hayır sesim çıkmıyor.

Kedi gibiyim bildiğin. Annem bile ''Voodoo sen hasta olunca pek bir şirin pek bir tatlı oldun...'' diyor.Niye böyle desin bir anne değil mi ? Hemen cümlesini tamamlayım. ''.... ohh hiç sinirli değilsin bağıramıyorsun da. Hep hasta ol ya sen.'' demem size ne demek istediğimi anlatır herhalde.


Aslında öyle agresif biri değilim. Ani patlamalar yaparım ani durulmalar falan.Ama bu hastalık benim karakterimi değiştiriyor. Dün böyle pat-küt yere yapışıyordum. Dedem hasta olduğu için evde kimse olmuyor genelde. Ben havaleye 5 kala telefona ulaşmaya çalışıyorum. Tabi bu arada yerleri süpürüyorum. Bildiğin timsah dansı yapıyorum hasta hasta. Neyse ulaştım telefona. ''Alo polisss gel beni al'' espirisini yapmak istesemde salya sümük içinde ''Babaaağğğğ ölüyorummmmmm bennnn babağğğğ ateşim 38 diyorrrr babaağğğ gel nolur'' diyorum ağlayarak.Bir de böyle nazlıyım ki hastayken sorma gitsin.


Neyse gittik hastahaneye muayneden sonra aç götünü dedi kaltak hemşire. Bastı kol kadar iğneyi . Ben bir de ağlamam ama ne hikmetse ağlamaya başladım. Kadın demez mi ''Ay koskoca kızsın ayol ağlanır mı hiç?''Ben tabi yarı ağlak yarı sinirli şekilde ''Gel ben sana yapıyımda görrrrr ühühühühü '' demez miyim. Dedim kendi kendime ''Hastayken çok saçmalıyorsun Voodoo''.İlkokuldaki gibi sensin o çelik ayna falanda deseydin tam olurdu tatlım diye kendime söyleniyorum.


Dün aslında çok güzel bir yazı yazcaktım.Ama yarın yazcam belki sonraki gün. Çok hastayım çooook iyileşince yazarım. Odamdan çıkmaya üşeniyorum. O yol gözümde büyüyor. :( anlayın işte hastayım ayol.

17 yorum:

  1. geçmiş olsun canım,çabuk iyileş de güzel yazını yaz emi,bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun. Hastayken herkeste oluyo o sevimlilik. Annen haklı:)) ve ayrıca hemşireler candır. Bi ara hasta olupta boncuğumu görebilmek adına yaptıklarım aklıma geldi de ne kol gibi iğneler yemişim. Sanarsın kuduz aşısı.

    YanıtlaSil
  3. Sen hasta iken böyle güzel yazılar yazrken, ya iyi olunca bomba gibi yazılar yazarsın. Buna şahitiz biz. Bir damla oluyorsun bin ummlana bedel.

    YanıtlaSil
  4. @halimcegünce teşekkür ederim yazdım hemen yazıyı o çok güzel yazımı xD

    @mefisto sanada teşekkür ederim canım (:

    @yiğit ay yiğit beyler bana geçmiş olsunlar demişler teşekkür ederim. (: ama kol gibi iğnelerden akıllanamamışız sanki xD

    @profesör teşekkürler efendim bu kadar sevildiğimi bilmiyordum (:

    YanıtlaSil
  5. o zamanlar boncuğa olan aşkımdan gözüm kolu falan görmüyodu açıkçası. Akıllanmaktan çok göriyimde ameliyat etsinler razıyım şeklindeydi düşüncelerim. Hey gidi heeeey.:))))

    YanıtlaSil
  6. koldan vuruyorlarsa iyi ben sandım karından falan kuduz diyince xd ama ne demişler aşkta mantık aranmaz arayanda bu mantıksızlık xD kendi lafımı nasılda ünlü bir sözmüş gibi yazdım değil mi xd

    YanıtlaSil
  7. dur not alıyım şunu güzel lafmış:)))

    YanıtlaSil
  8. ay şımardım hemen xD benim aslında sadece başlıklar güzel yazılar başlığın açıklaması gibi oluyor xd

    YanıtlaSil
  9. bende de tam tersi başlıkla yazının hiç alakası yok:))))))))

    YanıtlaSil
  10. aslında var ama yazıda 3 ayrı konudan bahsedince ama birbiryle bağlantılı olunca mecburen tek bir cümleye sığdırmak istiyorsun o zamanda garip oluyor xD

    YanıtlaSil
  11. ayıp oluyo ama. Dost var düşman var:)))) öyle olsa bile öyle demicen be abi.:)))

    YanıtlaSil
  12. değil mi efendim xD aslında çok alakalı ama zeka gerektiryor mesela ben anladığıma göre cidden zeki olmalıyım xD

    YanıtlaSil
  13. evet mirim.. bende öyle konunun içine gizliyorum ki zeka seviyesi yüksek olanlar takılsın. yoksa bende biliyom normal yazmasını:)))

    YanıtlaSil
  14. değil ama azizim xD en güzelini siz yapıyorsunuz. Tıpkı göktürk kitabesi gibi yazıyorsunuz yada mısır firavun mezarlarının hiyeroglifleri gibi. Elbette sıradan olanlar değil seçilmiş olanlar anlıyorlar xd

    YanıtlaSil
  15. tebi cınımmm. tebi ama:))))

    YanıtlaSil
  16. zaten biz böyle özeller grubu falan açıcaz blogu okumak için IQ testi isticez falan xD

    YanıtlaSil

çok mantıklı