1 Ocak 2010 Cuma

Sarhoştum, Hatırlıyorum.

Yeni yıl zımbırtısına girerken güya bizimkiler yok diye ökse otunun altında şarap içerek gircektim ya. Pehh tırt yani anca şiirde kaldı. Halamlar yer ayırtmışlar fasıla gittim onlarla. Zaten tek başıma sıkılırdım.Çok sade giyindim. Böyle siyah mini pileli bir etek, beyaz gömlek (ama süper dekolte falan), siyah ceket, siyah topuklu ruganlarımla zaten yeni yıl için süslenmiş olduğum bariz belliydi.

Neyse abi Turuncu kafalı bir herif söylüyor ama ses falan yok yani. Ben zaten 1 duble sonra açıldım.Artık o karga sesi bile güzel geliyordu kulağıma öyle diyim size.Şarkıların yarısını sıkarak söylüyorum kimisini de bilerek uyduruyorum ''Biz Heybelidee her geceee merdivenleri çıkardık tey tey tey'' gibisinden.Saatler ilerledikçe ben coşuyorum zaten.

Sonra o şarkıcı bozuntusu ara verdi.Bende o arada karşı masadaki çocuğu kesiyorum. Kesmiyorum aslında o bana bakıo bende ona bakıyorum. Niye baktığını anlamak için.Çünkü herifin yanında sevgilisi var ama o bana bakıyor.

Sonra anons etti bir tane herif ''Şimdi değerli sanatçımızı sahneye alıyoruz'' diye.Ben o anda bağırdım''Geliyorum hemen''diye zaten öyle çok büyük bir salon değil herkes duyabildi yani sesimi. Sonra bizim masadakiler koptu. Beni duyan herkes koptu. Şarkıcı bozuntusu bozuldu ama istifini bozmadı.Mikrofonu aldı yanıma geldi. ''Buyrun'' dedi.''''Gülnihal''i biliyor mu orkestra?'' dedim. Bu arada baştan sona ezbere bildiğim tek musiki şarkısı yani.Orkestra girdi. Herif mikrofonu da bırakmıyor. İtoluit dedim içimden. Neyse ben başladım ''yine bir gülnihaaaal aldı bu gönlümüüüüü'' diye hayvan herifte benle söyleyince anladım ki şarkıyı ona vermeliyim. Ben söylesem neyse.

Halam bu arada bana çok içme diyip duruyor. 3 güya sınırdı.Neyse dedim sonra oynak bişiler çalmaya başladılar ben kalktım nasıl göbek atıyorum ama. Hayır abi topuklularla zor oluyor düştüm düşcem. En son kuzen elimden tuttu masaya çıktım orda döktürüyorum. Topuklular yok ama yoksa düşerim yani. Halam falan nasıl ayaklandılar in aşşağı diye.

Neyse indik falan sonra bir amca geldi meğerse oranın sahibiymiş. Orkestra ''Haydi Abbas''ı çalmaya başladı. Her rakısını alan herifin başına gitti. Benim sınır 3 olduğu için. Halama yalvar yakar 4üde istedim gittim Haydi Abbası söylüyor. ''Haydi Abbas, vakit tamam , akşaam diyordun oldu akşam '' diye.

Sonra yeni yıla ''haydi abbas''la girdik.Sonra kuzenlerim bara gidelim dediler.Tamam dedim.Çankayada bir yere gittik . Ben hesap onlardan olduğu için çok bişi içmek istemiyorum. Zaten miğdemde altüst yani. Ben kola aldım. O hayvanlar Margarita aldılar. Bu arada 2 kız 1 erkek gittik. Bunların kafa süper sorun şu benimki de süper. Böyle yarım yamalak hatırlıyorum. Bir anlık boşluk boşluk boşluk falan şeklinde geçiyor gözümün önünden anılar.

Neyse işte ben bir dans ediyorum ooo sanırsın Pussy Cat Dolls üyesi falan.Sonra dedim bende içicem bana da vişne vodka aldılar cimri itler. Neyse içtim ama 1 saat geçmedi ben tuvalette öğürüyorum. Normalde hiç bir içtiğimde kusmamışımdır. Ama bunda bildiğin geberiyorum yani kusa kusa. Sonra kuzenler beni eve bıraktılar. Sabah gibiydi böyle hava aydınlıktı.Zaten ben kütük gibi sarhoşum kuzen beni yatağa yatırmış ama üstüm başım falan.

12 gibi uyandım telefona arkadaşım gelmiş onla buluşcaktık. Bir uyandım bir baktım yatağın içinde ayakkabılarlayım.Kalktım zar zor duşa girdim. 2de arkadaşımla buluştuk.Bu diyor işte tunalıya yürüyelim kızılaydan. Ben diyorum taksiler ne güne duruyor. Bindik taksiye gittik ama eskiden 7ye giderdik kızılaydan şimdi 10 nasıl bir zam gelmiş öyle. Sonra öyle konuştuk kahve içtik falan ama ben hala ayılamadım kafam zonk zonk zonkluyor. Kız bişiler anlatıyor. Ben dinliyorum ama ne anlatıyor bilmiyorum. Sonra yemek yemeye gittik.Kızılaya geri döndük falan. En son babam çabuk eve geri dön biz geldik demez mi ? Oha tamam dedim.

Saat 8 sularında Güvenparkın içinden koşarak metronun merdivenlerinden inen bir kız gördüyseniz yada metroda koşan bir kız. Yada karanfil 1de koşan bir kız yada meşrutiyeti arşınlayan bir kız. İşte o bendim. Eve nasıl geldiğimi bilemiyorum sadece buraları anlatcak kadar iyiyim.


İyi seneler diyemiyorum 2010da alkolik kuşlar gibiydim. L.E.S.S. nereye konduğumu iyi biliyor.

Not: Tüm yılın boktan geçsin sevgilim. Seni sevemiyorum.

3 yorum:

  1. Yeni yıla uyuyarak geçirenler daha dingin kalkabilirler sabahına.

    YanıtlaSil
  2. Bu olanları kuzenlerinin ağzından dinlemek isterdim doğrusu:) Yılbaşına daha dağınık girilebilirmiydi diye düşünüyorum yok herhalde:)) O şarkıcılara eşlik etme huyu bende de çok pis be abi. Kaptırdımmı kendimi mikrofonu kapmaya da kalkıyorum ben. Sen yine iyiymişsin:))

    YanıtlaSil
  3. @profesör (: bende sabah uyudum ama yok yani dinç minç hak getire (:

    @yiğit kuzenlerim anlatsalar birebin katarlar artık Voodoo var ya soyundu da söylemiyor derler o derece xD halbuki ceketi çıkartmışımdır xD

    ama yok abi ben çok iyi hatırlıyorum bardan kızları kucaklarda taşıyarak çıkanlar vardı xd ben yine yıkılmadım ayaktaydım xD

    ay sorma nereye gitsem ben söyliyceğim diye ayak diretiyorum bir de bilsem neyse xD

    YanıtlaSil

çok mantıklı