1 Mart 2010 Pazartesi

Tanrıça Olarak Doğan Kadın ve Kendini Tanrı Olduğuna İnanadıran Erkek

Tanrıça olarak doğan hemcinslerim yani kadınlar, kul olarak doğan erkeklerden bahsetcem size.

Konuya nasıl girceğimi bilmiyorum ama,her XX kromozomu bir kadının Tanrıça olarak doğmasının belirtisidir.Kadın bunu bilerek doğar, nefes almaya başladığı anda bunun farkındadır.Büyüdükçe bu inancını kaybeder.''Hey ben Tanrıçayım!'' dedikçe kadın pasifleştirilimiştir. Herşeyden önce sahip olduğumuz doğurganlık Tanrıçalığın göstergesi.Bedenimizden bir parça çıkartmak kolay olmasa gerek ?


Erkek ise, kul olarak doğar, bunu pek kabullenebildiği söylenemez.Bize itaat etmekten hoşlanmazlar.Tıpkı şeytan gibi asilerdir.Fiziksel yapı olarak bizden güçlü yetiştirilirler.Büyüdükçe tanrı sanmaya başlarlar kendilerini.

Oysa ki her kız çocuğu küçükken engellenmiştir.''Aman ordan atlama, dur koşma,Dikkat ET!''lerle büyümüştür.Doğal olarak fiziki güç anlamda bir erkek kadar iyi değildir. Ancak estetik olarak bir tanrıça kusursuzluğunu her zaman korumuştur.

Bilirsiniz her yaratıcı yalnızdır. Her kadın da yalnızdır.Hep bir erkeğe ihtiyaç duymasının sebebidir yalnızlık.Bu yüzden bir erkeğe kul olmaya hazırdır.

Diğer bir değinceğim konu ise, dün ahmedle konuşurken futbolu sevmem dedim.Her muhabette olduğu gibi konu Offsayta geldi xD Şimdi bu konuya da bir açıklık getiriyim.Genelde herkes güzel kızlara aptal, çirkin kızlara akıllı gözüyle bakıyor.

Offsaytı hepimiz biliriz aslında tüm kızlarrrrr.Ama anlamak istemeyiz. ''Out çizgisine en yakın futbolcuya top gelirse offsayt olur''. Bunu anlamayan insan yoktur, anlamamak isteyen kızlar vardır.

Durumu şöyle açıklıyım.Erkeklerin bizden istediğini salağa yatarak onlara yaptırıyoruz.Şimdi biz kızlar futbolu anlıyoruz desek, tanrım deliirtene kadar futbol konuşursunuz siz erkekler. Bildiğiniz ve uzmanlaştığınız tek konu o çünkü.Bu durumdan kaçmak için anlamıyorum, boşa anlatma modunda takılırız.

Ha ama mesela sevdiğimiz konular, kitap ,film yada benzeri şeyler.Mecburen okursunuz, mecburen izlersiniz bizi etkilemek için bizim ilgi alanlarımızı ezbere bilirsiniz (:. Ama bizim için aynısı söz konusu dahi olamaz.

Neyse size iyi geceler! Ciao Ciao xD

7 yorum:

  1. ama canımcım böyle sırları açıklamak olur mu :))
    bırak erkekleri istediklerine inansınlar,uyandırma :))

    YanıtlaSil
  2. Erkeklerin fiziki gücüne karşı kadınların sezgi gücü vardır.

    Kadının ruh ve bedenen bir estetik büyüsü ve cazibesi vardır.

    Bence kadın kul köle olmaz. Yukarıda yazdığın gibi kul olan erkektir.

    Güzellik ne aptalliktir, ne de akıllılıktır. Güzellik ve aptallık farklı değerler olsa da her ikisinin de erkekler için bir cazibesi mevcuttur.

    Futbol konusu da, makyaj konusu da tali konulardır. Herşey ben ve bencillik temelinde konular konuşuluyor oldu artık.

    Son söz; erkekleri kadınlar etkiler. Padişahın kızı bir ümid verdi ise keloğlan padişahın kızına aşık olur. Padişahın kızı yanıp tutuşmasa, keloğlan padişahın kızına aşık olmaz ki. Ona o durumda bir garip anası, bir uyuz eşeği yeter hayatta.

    YanıtlaSil
  3. halimce güncem bitanem beni görünce sanıyorlar saf salak anca güzellik falan, bir ağzımı açıyorum ağzımın içine düşüyorlar her kelimemi yalayıp yutuyorlar o yzden yazdım zaten xD


    profesör dediklerinizi düşünceğim dün pek vaktim olmadı kırparak yazdım saçma geldiyse affola xD

    YanıtlaSil
  4. Anlamak ve anlaşılmak önemlidir. Ve yazılarını beğeniyorum. Herşey gönlünce olsun derim.

    YanıtlaSil
  5. ahahah teşekkür ederim (:

    YanıtlaSil
  6. kadınları önünü kim kesti peki? kim dur atlama dedi? çok eski toplumlarda erkekler avlanmaya giderlerdi çünkü kendi magaralarını bulabiliyorlardı. bence ne kadın tanrıca ne erkek tanrı ya da pergamber ya da kul yada vs. küçük bir şaka var arada o da seks. üreme.

    YanıtlaSil
  7. herkesin kendi doğruları yorumun için teşekkürler ama sabit fikirli bir insanım (:

    YanıtlaSil

çok mantıklı