18 Şubat 2010 Perşembe

Alıntı...

Şimdi aşağıda yazanlar bana göre dikkat çekiyorum bana göre doğruluğu geçerli olduğu için yazıyorum.Çünkü tüm erkekleri bende böyle görüyorum.Ben tüm erkekleri o bazı kısım erkekleri. Ben sadece bahsettiğim kişiyi kategoriledim o kadar diğer erkek tipini yazmadım.Gerisi size kalmış dostlar...


''Çok sayıda kadının peşinden koşan erkekleri rahatlıkla iki kategoriye ayırabiliriz.Bazıları bütün kadınlarda kendi öznel ve değişmez kadın düşlerinin gerçekleşmesini bekler.Ötekiler ise nesnel kadın dünyasının sonsuz çeşitliliğini ele geçirme isteğiyle davranırlar.

Birincilerin saplantısı 'Lirik'tir;kadınlarda aradıkları şey kendileri, kendi idealleridir ve bir ideal tanımsal olarak hiçbir zaman bulunamayacak bir şey olduğuna göre, tekrar tekrar hayal kırıklığına uğrarlar.Onları kadından kadına sürükleyen şey,kararsızlıklarına bir tür romantik özür sağlar, öyle ki birçok duygusal kadın onların bu gemi azıya almış çapkınlıklarında dokunaklı bir yan bulur.

..........

Lirik çapkın hep aynı tip kadının peşinden koştuğu için, bir sevgiliyi ötekinden ayıranın ne olduğunu görmeyiz bile.Dostları sürekli olarak onun sevgililerini birbirleriyle karıştırıp, aynı adla çağırarak yanlış anlamalara neden olurlar.''



Her neyse işte. İlaçları kullanmayınca karamsar oluyorum durup durup ağlıyorum saçmaca ama engel olamıyorum. İlaçları alınca bir yorgunluk hissi kaplıyor ama uyku yok. Yatakta saatlerce dönüp duruyorum.Ama ametist taşını takınca birden uykuya dalıyorum. Ben taşlara inanıyorum gerçekten etkililer.

2 yorum:

  1. Taş taş değil, bağrındır taş senin,
    Söyle nereni, nasıl yaksın bu ateş senin..

    YanıtlaSil
  2. yakmaz herhalde ben böyle gidersem xD

    YanıtlaSil

çok mantıklı