28 Şubat 2010 Pazar

Ay, Ay , Ay! Ay , Ay Mi Amor!

Şimdi hayırdır lan Voodoo bu başlık ne diyorsunuzdur. Demiyen şimdi yalancılık yapmasın.İşte It's my Time günlerindeyim ya bebeğim. İspanyol Edward'ımdan bahsetmiştim ya hani. Bugün nete girdim ve tam Charly'e oy attım ''Yuppiee ilk ben attım '' yazdım ki bir baktım Charly'de bana oy atmış.

Neyse bir baktım profilime yazıyor ki ''Aman Tanrım,Bu çok eğlenceliydi! Biz ikimiz kusursuz şekilde aynı anda birbirimize oy verdik.İnanılmaz !'' yazmış. Ben tabi vay anasını dedim. Hemen yazdım çocuğa ''Kalp kalbe karşıdır (ingilizce:Close friends instinctively know each other's thoughts and actions: tam anlamı karşılamıyor ama ben kalp kalbe karşıdır dedim içimden :P) senin ne düşündüğünü hissettim'' dedim.

O da hemen bana yazmış ''Keşke senle buluşmak için Türkiye'ye gelebilsem :( ,çok hoş, arkadaş canlısı ve güzel görünüyorsun'' yazmış. Ben tabi bir havalara girdim.Kanatlandım İspanyaya uçuyorum xD Hemen toparlandım ''Teşekkürler tatlım, aynı şeyleri düşünüyorum senin hakkında, bence çok şeker, arkadaş canlısı ve yakışıklısın'' dedim. EE tabi buldum Edward gibi çocuğu kaçırır mıyım hiç?

O da hemen bana ''Facebook yada Tunenti hesabın var mı?'' yazmış. Bu arada Tuenti ispanyol bir arkadaşlık sitesi. Neyse ben hemen yazamadım özürlü gibi bir ingilizceyle ''Evet var, hatta ismim :.........'' yazdım.Sonra hemen gizlilikden aramaya falan açtım herkes ekleyebilir durumuna getirdim profili xD Çocuk ekledi ben bekliyorum ilk adımı o atsın. Yok atmadı. Sen atmazsan ben atarım dedim. Bastım mesajı ''Naber İspanyanın Edward Cullen'ı '' yazdım ama çocuktan cevap yok ay neyse ben çok mutluyum. Bugün çok güzel bir gün.


Size iki şarkım var xD

1.si
">


2.si
">

4 yorum:

  1. Allah mutluluğunuzu daim etsin voodoocum xD tütütüü

    YanıtlaSil
  2. elin ispanyoluyla işi pişirdim LAL'im daha ne olsun xd

    YanıtlaSil
  3. şeytan tüyü var sende kim olsa aklını çelersin var sende böyle bi potansiyel hissediyorum xD :))

    YanıtlaSil
  4. bende tam onu söyliycektim elde etmek istediğimi elde ediyorum, etkilenmedim diyebilen yok henüz xD

    YanıtlaSil

çok mantıklı