28 Aralık 2009 Pazartesi

Sewimsiz Olduğunu Düşünmediğim Bilgin

Siz bu bilgin beye bir fotoğraf yolluyorsunuz birde kelime yazıyorsunuz o sizin karakter analinizi çıkarıyor.
Ben bunu yolladım ''UZAK'' dedim.
Kendisinin yorumunu yazıyorum hemen (:



Voodoo uzak deyip bu görseli yollamış
vudu diyim ben :)
vuducum görmek istediklerin, yaşamak istediklerin o kadar birikmişki, adeta sana artık yük olmaya başlamışlar. gerçekleştirmek istediğin şeyler için zamanı kollamayı bırak. zamanı belki o andır. sonralara, erteleyip durarak, acılarını büyütüyorsun.
sana o an kaçış sunuyor belki, ama inan esir alıyor zamanla. sende farkındasın bunun ve belki sebebsizce hüzünlenmelerinin nedeni bu olsa gerek.
birilerini bekleme artık, birilerinin, senin hayatına sihirli bir çubukla yaklaşması diye bir şey yok. bunlar sadece masallarda olur ve tüm masallar yaşandı.
eğer sende bir masalın olmasını istiyorsan beklemeyi, bir kenara bırakmalısın.
kalkacak kadar gücün varken, kendine bu kadar özgüvenliyken ve her şeyin farkındayken yapmalısın bunu. hadi şimdi kalk ve ilk adımını at, daha fazla geç kalma.


Ahh Sewimsiz bilgin ahh ahh bir anlatsam içimdekileri sayfalarca sayfalarca sayfalarca süren bir hikaye. Sonralara ertelemekten başka bir çarem yok başka bir yoluda yok. Olmıycak duaya amin dedik bekliyoruz. Doğal olarak Nietzschenin kulaklarını çınlatıyorum. ''Umut işkencenin süresini uzatır''. Sebepsizce de hüzünlenmelerimin altındaki sebepte psikologa söylemememin sebebi de bu.Tıbben çözümü olmayan birşey benimkisi yada bizimkisi.Masalım kısmına gelirsek. O masala başlamam için gereken ortam 453 km uzakta. Ama geç kalıcağım için bu adımı atıp yanlış yola sapmamalıyım. Biliyorum güvensiz bir ortama girceğimi. Ve ben herkese olduğundan fazla güvenirim.


http://analistin.blogspot.com/2009/12/voodoo-nun-karakter-analizi.html

4 yorum:

  1. Kuşkuyu gidermek, güveni perçinleştirir.

    YanıtlaSil
  2. kuşku duymadan gerçeğe ulaşamayız xD

    YanıtlaSil
  3. Bu yazını aramalarda yeni gördüm voodoo , cevap vermek istedim.
    umarım değişen bir şeyler vardır umarım :))
    hadi evet de :)

    YanıtlaSil
  4. değişen tek şey ben oldum ((:

    YanıtlaSil

çok mantıklı